25/07/2013: Silkkipaita, jonka olin jo unohtanut

IMG_7477.JPG

IMG_7476.JPG

IMG_7475.JPG

Tämä silkkipaita inspiroi minua aikoinaan aloitamaan blogin, kun odotin Gabrielia. Pohdin, kuinka soveltuukaan yhteen vauva ja valkoinen silkkipusero, jota tykkään pitää lähes päivittäin päällä. No, kuten huomaatte, eihän ne hirveän hyvin sopineetkaan alussa yhteen, sillä paita oli jossain vaiheessa vahingossa (vai suosiolla?) piilotettu kaapin perukoille ja unohtunutkin sinne.

Jokainen äiti tietää, miten käsittämättömiä tahroja voi vaatteistaa ensimmäisen vauvavuoden aikana löytää, ja koska silkkipaita ei taas arvosta rankimpia tahranpoistometodeja, joten ehkä ihan hyväkin, että paita ”katosi” hetkellisesti. Yleensä en säästele vaatteita ja nykyisin puen aivan mitä tahansa hiekkalaatikollekin  -Kunnes tulevat syksy ja kurakelit, jolloin tämä äiti saattaa taas oppia jotain uutta järkevästä pukeutumisesta.

Mutta siihen asti:

Hip, hip, hurra, (pian) kaksivuotias taapero ja imetys- ja sosesotkujen unohtaminen! Tervetuloa takaisin aktiivikäyttöön rakas silkkipaitani!

 

 

Silk blouse/ Filippa K, Jeans/ Cheap Monday, Bag/ Louis Vuitton, Sneakers/ Converse

 

Kommentit (7)
  1. On kyllä kaunis paita (:

    1. Kiitos Mi Mi Mendine!

  2. Siis voi miten kade oonkaan, että toisilta löytyy tuollaisia silkkipaitoja vahingossa kaapista! 🙂 Aivan täydellinen perusvaate, joka täydentää kyllä vaatekaapin kuin vaatekaapin. Tuohan käy vaikka minkä kanssa! Ihan huippu vaatekaappilöytö! 🙂

    1. On kyllä käytännöllinen, mutta kuitenkin silkkiä. Pelkään edelleen hieman pukeas sitä päälleni, ettei siis lapsi kerkeä siihen jotain mansikkatahraa saamaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *