25/03/2013: Rento raitapaita & Chinot

Ma-material Girl

Raitapaita/ H&M L.O.G.G, Chinot/ Dr.Denim, Nilkkurit/ Filippa K

Varmaan muutkin hehkuttavat päivän säätä ja pakkohan se on minunkin: ensimmäinen selkeästi lämpimämpi aamupäivä, jolloin Lammasturkki tuntui aivan liian raskaalta ja kuumalta! Jokohan uskaltaisi siirtyä nahkatakkiin?

Kävimme Gabrielin kanssa MLL:n Perhekahvilassa treffaamassa seudun muita taaperoita ja äitejä, jossa G saa hyvin kulutettua aamuenergioita ja äiti rupatella rauhassa, kahvikupposen ääressä ;)

Rennot vaatteet siis ehdottomasti. Nämä housut meinasivat jo päätyä kiertoon, kunnes huomasinkin, että ei se väljyys aina ole pahasta. Välillä tulee näitä päiviä, kun haluaakin jalkaansa jotain väljempää ja rennompaa. Onneksi siis säilytin ne.

 

<a href="//www.lily.fi/%3Ca%20href%3D"http://www.bloglovin.com/blog/3844591/?claim=xw5mbannv28">http://www.bloglovin.com/blog/3844591/?claim=xw5mbannv28">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Kommentit

Marjia

Onks teillä uusi matto? Ihanan värinen!

Mindeka
Ma-material Girl

On! Kiitos. Saatiin (oikeasti, kinumatta.)  se mummiltani ja ollaan todella innoissamme. Kiva lisä tähän muuten värittömään kämppään ;)

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Tämä asu kolahti heti ja voisin niin kuvitella sen itsellenikin. Hulluna kun olen raitoihin, konjakinsävyyn ja chinoihin :) Kaivoin muutes nahakatakkini tänään naskalista, hauskaa kevättä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Sara's Stripes! Minä myös kaivoin nahkatakkini esiin, joten pian kuviin pääsee myös takki! (Olen ollut niin kyllästynyt kuvaamaan sitä paksua ja kaiken peittävää talvitakkia, joten siksi lähes kaikki kuvat on otettu ilman sitä.)

Hyvää kevättä myös sulle! Blogilinjoilla tavataan, sillä myös sun tyyli kolahtaa mulle ;)

Kommentoi