25/07/2013: Silkkipaita, jonka olin jo unohtanut

Ma-material Girl

Tämä silkkipaita inspiroi minua aikoinaan aloitamaan blogin, kun odotin Gabrielia. Pohdin, kuinka soveltuukaan yhteen vauva ja valkoinen silkkipusero, jota tykkään pitää lähes päivittäin päällä. No, kuten huomaatte, eihän ne hirveän hyvin sopineetkaan alussa yhteen, sillä paita oli jossain vaiheessa vahingossa (vai suosiolla?) piilotettu kaapin perukoille ja unohtunutkin sinne.

Jokainen äiti tietää, miten käsittämättömiä tahroja voi vaatteistaa ensimmäisen vauvavuoden aikana löytää, ja koska silkkipaita ei taas arvosta rankimpia tahranpoistometodeja, joten ehkä ihan hyväkin, että paita "katosi" hetkellisesti. Yleensä en säästele vaatteita ja nykyisin puen aivan mitä tahansa hiekkalaatikollekin  -Kunnes tulevat syksy ja kurakelit, jolloin tämä äiti saattaa taas oppia jotain uutta järkevästä pukeutumisesta.

Mutta siihen asti:

Hip, hip, hurra, (pian) kaksivuotias taapero ja imetys- ja sosesotkujen unohtaminen! Tervetuloa takaisin aktiivikäyttöön rakas silkkipaitani!

 

 

Silk blouse/ Filippa K, Jeans/ Cheap Monday, Bag/ Louis Vuitton, Sneakers/ Converse

 

Kommentit

Piipo79

Silkkipaidat <3 Mä oon myös niin silkkipaitaihminen. En oikein muita pitäisikään jos saisin valita. Olen uhmannut soseita ja puen silloin tällöi silkkipaitulin päälleni, tein niin jopa imettäessäni :-)

Mindeka
Ma-material Girl

Hyvä sinä! Niin minäkin ensin ajattelin -Mutta sitten skagasin ;)

 

Välillä haaveilen ajasta, jolloin palaan työelämään, että "Mitä kaikkea ihanaa silloin puenkaan päälleni", kun ei tarvitse miettiä mitään lapseen liittyvää, vaatteiden ominaisuuksia siis. Olen jopa kerännyt Pinterestiin oman boardin "For the office", vaikken ole ikinä ollutkaan toimistotyössä...

Piipo79

Pitääpä käydä katsastamassa. Aloitin itse asiassa työt jo kesäkuussa, mutta olen nyt taas "lomalla". Pehmeä lasku :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis voi miten kade oonkaan, että toisilta löytyy tuollaisia silkkipaitoja vahingossa kaapista! :) Aivan täydellinen perusvaate, joka täydentää kyllä vaatekaapin kuin vaatekaapin. Tuohan käy vaikka minkä kanssa! Ihan huippu vaatekaappilöytö! :)

Mindeka
Ma-material Girl

On kyllä käytännöllinen, mutta kuitenkin silkkiä. Pelkään edelleen hieman pukeas sitä päälleni, ettei siis lapsi kerkeä siihen jotain mansikkatahraa saamaan ;)

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

On kyllä kaunis paita (:

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Mi Mi Mendine!

Kommentoi