26/02/2013: Hattutyyppi (ja karu totuus kuvanrajauksesta)

Ma-material Girl

Pikainen asukuva peilin edessä ja vauhdilla taas töihin!

Olen siis edelleen hoitovapaalla, mutta poikkeuksellisesti teen nyt hieman enemmän töitä kuin ennen. Vaihdamme puolison kanssa läpsyt ovella ja parin tunnin päästä pääsen takaisin kotiin, peittelemään pojan yöunille. Aika täydellinen kombo: lyhyt työvuoro, mutta neljä kertaa viikossa, jolloin siitä kertyy jo kokonainen kahdeksan tunnin arvoinen työrupeama. Siihen päälle vielä lauantaivuoro (joka vko)  ja kasassa onkin juuri sen verran, että pystyy elelemään taas ihan kivasti.

Tätähän voisi jatkaa aika kauankin ;)

Loppuun vielä pieni kevennys, kuinka hieno keksintö kuvanrajaus onkaan:

Mitä lukijat yleensä näkevät:

Ja mitä todellisuus onkaan:

Tältä siis meillä näyttää tänään.

 

Kun kotiäiti vaihtaa työminän päällensä, pitää tietenkin myös vaatteet vaihtaa (siksi vaatteita on joka puolella).

Kun kotiäiti yrittää tehdä ruokaa ja taapero roikkuu jalassa kiinni, "Äiti leiki mun kaa!", niin kotiäiti antaa taaperolle omat kokkausvälineet (vispilä ja kippo).

Ja kun kotiäiti lukee mieluummin blogeja kuin siivoaa joka päivä päiväuniaikaan, on lopputuloksena juurikin tämä.

Mutta hei, sehän on vain elämää!

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Kiva järjestely :) ja tuo ole kyllä mitenkään sotkuinen jos sitä tarkotat. Näkisitpä mitä mun kuvista jää pois :D :D kaaos, aramgeddon. äsken kyllä siivosin, että pitäsi varmaan ottaa kuva toditusaineistksi, että voi äitille ja anopille näyttää että kyllä mä siivoan, mutta en ikinä kerkeä sillon kun tupsahtavat ilmottamatta oven taakse :D

Marjia

Voi, miten sä saat valkoiset lenkkarit pysymään valkoisena tällaisella loskasäällä??

Anna Karhubear

Haha, mahtava tuo kuvanrajaus :D

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Anna Karhunen ja Mamma. Kyllä pahempaakin on nähty täälläkin -Tietenkin. Mutta julkaisisinko joka kerta tällaisia asukuvia? -En :)

Marjia: Pääsin autolla töihin ja spora lähtee takaisin työpaikan oven edestä, joten melko hyvin. Mutta ei ne ole vielä päivittäin käytössä, piti vaan päästä fiilistelemään "kevättä". Hihhiih. Eläköön turhamaisuus!

Kiitos kommenteistanne ja ymmärryksestänne ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuo hattu huopaa ja mistä ostit sen? Tukholmassa näkyi noita paljon katukuvassa, mutta mistään kaupasta en löytänyt vastaavia :/

Kommentoi