26/07/2013: Buklé-hamonen pilkkahinnalla alesta

Ma-material Girl

Löytö, siis todellinen löytö, sarjassamme "Kuka todellakaan olisi uskonut!?". Pojat olivat viikko sitten poissa pari yötä, jolloin minä mm. kiertelin kaupungilla kauppoja ja kahviloita. Erinäisten hassujen sattumusten kautta, päädyin Forumin Cubukseen, ensmmäistä kertaa elämässäni ja ostin tämän hameen hintaan 4,90€.

Voipi olla, että hame pääsee juhlimaan myös kaksivuotiasta taaperoamme sunnuntaina. Sen verran monikäyttöiseltä se vaikuttaa.

 

Mitäs tykkäät? Vai tykkäätkö ollenkaan?

 

Skirt/ Cubus SALE, Top/ H&M (tank top) and ellos.fi (long sleeve), Espadrillos/ ellos.fi, Bag/ Filippa K, Sunglasses/ H&M

Kommentit

TiinaMariN.

Onpa huippu löytö! Itsekin eksyin eilen kaupungille ja tein yllätysvisiitin Gina Tricotiin- jossa en yleensä koskaan käy- ja tein mahtavan mekkolöydön!

Mindeka
Ma-material Girl

Eli mitä tästä opimme TiinaMariN: Pitää useammin poiketa  *kröhöm* vähän nuoremmille tarkoitetuissa suunnatuissa liikkeissä ;) Hihhi.

Aina välillä on hyvä rikkoa kaavaa. Muutama vuosi sitten tein mahtavia löytöjä Seppälän kesäalesta Savosta, vaikka täällä pääkaupunkiseudulla en ole asioinut ko. kaupassa enää aikoihin. Ihan vaan sen vuoksi, että koen sen olevan myöskin saman kohderyhmän kauppoja kuin Gina Tricot ja Cubus esimerkiksi. (Ja joku voisi nyt todistaa tämän luuloni vääräksi, jos se sellainen on? Saako niistä myös aikuinen vaatetta?)

TiinaMariN.

Haha! Cubus ja Gina Tricot- niiden yhteinen ongelma on mun mielestä se että kuteet on usein rekeillä ryppyisinä, heikosti viimeisteltyinä ja luoltaantyöntävinä. Esim. H&M on paremmin organisoitu ja yleensä liikkeet ei ole niin sotkuisia. Ja on muutakin kuin trikootoppia kaupan.

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan totta. Vaikea sanoa, löytyisikö niistä mitään ostettavaa, kun ei tee mieli ostaa vaatteita lattialta tai muista epämääräiistä kasoista.

H&M on usein siisti, mutta on sielläkin ongelmia (saattaa koskea muitakin ketjuliikkeitä):

Jos kysyn jotain myyjältä, he eivät osaa auttaa minua:

"Löytyykö tätä mustana? -Jos on, niin sen pitäisi olla siinä lähettyvillä." (Joo kiitti, osasinkin jo hieman silmäillä, mutten nähnyt ja siksi kysyinkin.)

"Onkohan teillä maksihametta? -En valitettavasti osaa auttaa, koska tavara vaihtuu niin nopeaa tahtia." (Kiitti.)

 

Ja älkää ymmärtäkö nyt minua väärin: Henkilökunta tekee minkä voi. Ymmärrän sen. Ikinä en ole saanut epäystävällistä palvelua sieltä, mutta ärsyttää, kun et saa mistään varmaa vastausta, että kannattaako sitä hametta nyt vielä etsiä vai ei. 

 

 

 

Piipo79

Joo, samaa mieltä. Itse ostoskokemuksellakin on mun mielestä vaikutusta - esim eilen tuli eräässä liikkeessä hyvää palvelua :-). Myös materiaali ratkaisee paljon. Joskus teininä niitä materiaalilapuja ei edes vilkaissutkaan! Nykyisin en mielellään ostele synttettisiä materiaaleja, koska ne jäävät hienosta kuosistaan huolimatta kaappiin kun ovat päällä hiostavat. Varsinkin työpukujen kohdalla olen huomannut että villapuku on koko päivän supermukava päällä. Viskoosi on taasen ainoa "keinokuitu" jota suosin. Koska se on puukuidusta, se on päällä tosi ihana eikä edes nypläänny. No joo, taisi mennä sivuraiteille tämä kommentti :-)

Hieno tuo hame muten. Ihanat värit.

TiinaMariN.

Joo, totta! Mä olen tässä suhteessa ihan täti, kun ajattelen että tuo asiakaspalvelun puuttuminen johtuu siitä että myyjät on nuoria hankkimassa lisätienestiä opiskelujen lomassa-> mielessä muut asiat ja tulevaisuudenkuvat kuin H&M:n myyjänä toimiminen mahdollisimman ammattitaitoisesti... Eihän se välttämättä ole iästä kiinni, mutta se on se ensimmäinen ajatus :)

 Jos olisin erilainen ihminen, ostaisin kaiken kivijalkaliikkeistä, nauttisin palvelusta ja joisin teetä myyjän kanssa. Mutta ei, mä pidän ketjuliikekuteista ja sillä selevä. Jostain pitää luopua jos saa edullisia helposti saavutettavia juttuja:)

Mindeka
Ma-material Girl

Mä en siis nimenomaan kritisoinut niitä myyjiä, vaan sitä, ettei heillä ole edes mahdollisuutta auttaa, koska varastonkierto on henkkamaukassa niin nopea, ettei auta, vaikka jotain tuotetta olisi "eilen ollut tuossa, mutta nyt se on joko siirretty tai sitten ne on jo loppu. TAI sovituskoppien lattialla mytyssä."

TiinaMariN.

Totta! Ei ole duunipaikkana mitenkään rauhallisimmasta päästä:)

Luru
Changes

Aivan SUPERKIVA hame! Mäkin haluun! :D

Mindeka
Ma-material Girl

Mähän olen sulle palveluksen jos toisenkin velkaa, niin kipitänkö katsomaan, vieläkö niitä on jäljellä Forumissa?

;)

Luru
Changes

Höpslöörää, et oo mittään velekoo :) Mutta jos (ja vain jos) satut muutenkin siellä käväisemään, niin jo vain olisin iloinen jos sieltä hamonen (koossa 40) vielä löytyisi. <3

Mindeka
Ma-material Girl

Olen menossa sinne päin loppuviikosta :) Palaan asiaan!

Caelia
Caelia's

Hei wau, hyvä löytö! Pitääpä itsekin käydä Cubuksella joku päivä, en ole minäkään siellä nimittäin vielä käynyt.

Kommentoi