29/06/2013: Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain poikaystävältä pöllittyä (sis. myös alevinkki trikoopaitoihin)

Ma-material Girl

HUOM! Tämä ei ole sponsoroitu postaus. Halusin aidosti vaan vinkata, että Elloksen alesta saa täydelliseltä vaikuttavia teeppareita ja trikoita nyt pilkkahintaan.

Pitkähihainen Somewhere -trikoo (50% puuvilla 50% modaali) 9,99€ ja lyhythihainen Sara Kelly -trikoo (100% Lyocell) 8€ osoitteesta www.ellos.fi. (Boldatut sisältää tarkat tuotelinkit.)

Aikamoinen onnen päivä! Kaksi pidempiaikaista pukeutumisongelmaa on voitettu: hyvät trikoopaidat ja täydelliset boyfriend- farkut nimittäin uupuivat kaapista, muttei enää.

Trikoot ovat siis Elloksen alesta, 8-10 €/ kappale. Toinen on lyocellia ja toinen puuvilla-modaali-sekoitetta. Käsituntu materiaaleille on mahtava ja selluloosakuituja yleisesti kehuin jo eilisessä postauksessa, niin hyvät kokemukset minulla niistä on vuosien varrelta. Odotukset ovat siis korkealla.

Täydelliset boyfriend- farkut ovat olleet etsinnässä jo kauan. Olen kadehtinut about kaikkien bloggarien vastaavia farkkuja, mutta yhdetkään eivät ole näyttäneet päälläni hyvältä ja/tai olleet mukavia. (Minä kun siis vaadin vaatteiltani myös mukavuutta. Heh.) Mutta tässä ne nyt ovat: ikivanhat LEEt, jotka löysin vaatekaappeja siivotessani, puolisoni farkkuhyllystä! Sielläkö ne ovat aina olleet?? -Huvittavaa.

Korkkarit ovat myöskin ellos.fi:stä, Esprit:n mustat nahkakorkkarit, ajattomat, mukavat ja ikuiset klassikot. Tällaisia tarvitsee aina.

Olen alennusmyyntiostajana täsmällinen ja harkitseva. Mietin aina pitkin kautta, mitä todella tarvitsen. Tällä kertaa olin tiedostanut, että trikoo- ja T-paita hyllyni ammottavat tyhjyyttään (Kiitos te hyvin palvelleet Filippa K:t, mutta tällä hetkellä minulla ei ole teihin varaa. Nyyh.), sekä lähes kaikki korkkarini ovat aivan liian korkeita ns. peruskäyttöön. (Kyllä, lapsen myötä olen joutunut tulemaan hieman 10cm koroista alaspäin. Ainakin arkisin siis.) Suosin tällä hetkellä nettikauppoja, koska alennusmyyntiruuhkat lapsen kanssa ei houkuttele, eikä sovituskoppiruuhkat kyllä normaalihintaisinakaan ;)

Nettikaupoissa on aina ilmainen, 14 vrk:n palautusoikeus, ja koska mm. Elloksella minulla on laskusopimus, en maksa tilauksen noutohetkellä penniäkään. Voin siis rauhassa sovitella, hypistellä ja pohtia, ennenkuin teen ostopäätöksen ja maksan tilaustani. Tällä kertaa palautin kolme teepparia, jotka eivät tuntuneet laadukkailta ja tilasin toisen kuvassa näkyvistä harmaista (100% Lyocell) myös luonnonvalkoisena. Ostan kerralla useamman, jolloin en joudu miettimään asiaa taas hetkeen.

Vastapainoksi ostoksistani, vein hyväntekeväisyyteen kenkiä, joita en ole käyttänyt vuoteen. Vastaavat (ja isoksi jääneet) vaatteet odottavat ystävääni kirppiskierrokselle, joka usein löytää minulta sopivia vaatteita itselleen. Melkein kaikki ovat Filippa K:ta, joten minä säästyn tuotteiden kuvaamiselta ja nettimyynniltä ja hän saa edullista laatukamaa omaan kaappiinsa. Win- win- situation indeed!

 

Onko sinulla jotain tämän hetkistä ale- tai puketumisvinkkiä, josta haluaisit vinkata?

Lupaan, että saat vastapainoksi hyvän mielen ;)

 

Kommentit

Henniliina (Ei varmistettu)

Moi, ovatko nämä kengät (nämä ovat nahkajäljitelmää) http://www.ellos.fi/esprit-shoes/esprit-avokkaat/396605?N=1z13z80Z1z141x...|0 ? Olen aina ajattelut että Esprit tekee keinonahkakenkiä (plus joitakin mokkaisia).

Mindeka
Ma-material Girl

On juurikin nämä :) Sisäpohja ja ulkopäällinen nahkaa, sisäsivut kangasta. Oli tänään töissä jalassa ja hyvin jaksoi. Suosittelen!

Caelia
Caelia's

Alevinkkejä ei tähän hätään löydy, mutta vitsit että näyttää hyvältä tuo boyfriendien ja harmaan teepparin yhdistelmä!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Hyvännäköisiä! Harmi ettei täällä ole Ellosta...

Hih, oletko muuten huomannut, että sun päivämäärät vähän heittelee tämänpäiväisessä ja eilisessä postauksessa? ;)

Mindeka
Ma-material Girl

En ollut huomannut, mutta annettakoon (sekin) äitiaivolle anteeksi :D

-Korjaan sen heti ;) että yritetään nyt edes antaa suht järkevä kuva lukijoille... Heh heh.

Panda (Ei varmistettu)

Moi Mindeka ja kiitos tuhannesti teepaitavinkistä! Olen tuskastellut ja käynyt läpi Helsingin kantakaupungin lukuisat vaatekaupat, mutta kivoja alennettuja ja laadukkaita t-paitoja ei ole kävellyt vastaan -- enkä kuitenkaan viitsisi maksaa miltei 70 euroa JO alennetusta t-paidasta, jonka merkki ei ole tuttu, koska laatu vaihtelee niin valitettavan paljon. Filipalta löysin mustat ihanat valuvat t-paidat (eivät tosin olleet alessa), mutta juuri valkoinen ja harmaa oli hakusessa. Tämä tuli siis kuin tilauksesta, elloksen paidat näyttävät juuri oikeilta! Kivaa, että vielä löytyy joistain blogeista näitä maksamattomiakin vinkkejä! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti tuhannesti kommentistasi Panda!

Juuri jotain tämän kaltaista kommenttia muuten toivoinkin: että joku oikeasti hyötyisi tästä postauksesta.

***

Ja vaikka sponsoroitukin postaus (tai kehu) voi olla ihan aito, niin kyllähän ne tuntuu tällä hetkellä olevan enemmänkin pannassa kuin lukijoiden suosiossa. Sponsoroidut postaukset siis. Hassua. Ei ole kauaakaan, kun kukaan ei nähnyt (tai ainakaan kommentoinut) niissä mitään pahaa. Päinvastoin, ne olivat vähän kuin "hyvän bloggarin" meriittejä.

Teeppari (Ei varmistettu)

Itse suurena teepparien kuluttaja olin aivan yllättynyt COS teepparien laadusta. Olen kyseiseltä merkiltä ostanut paljonkin lastenvaatteita aina stokisreissuilta, mutta tällä kertaa tilasin ja sain neljä oikeasti hyvälaatuista teepparia. Kaksi silkkistä harmaata ja pari valkoista. Nuo silkkiset varsinkin ovat ihanan laskeutuvia ja todella kauniita päällä, menevät joskus ns. paremminkin pukeuduttaessa. Helsingistähän kyseisen liikekin löytyy jo, sitä tosin en ole vielä käynyt tsekkaamassa..

Kommentoi