4x11= Haaste sinulle

Ma-material Girl

Lurun haastoi minut tähän 4x11-tehtävään ja koska kirjoitettavaa riittää, niin mennään suoraan asiaan:

1. The person nominated must share 11 facts about themselves.

2. The person nominated must answer the questions the tagger
( the person who nominated them) set for them.

3. The person nominated must choose 11 people to tag (nominate)
and create 11 questions for them to answer. 
Then they must go to their pages and let them know they were nominated!
There are no tag backs!

11 Faktaa minusta:

 1. Olen kenkäfriikki. Omistan noin sata paria kenkiä, joista 90% on korkokenkiä.
 2. Aloitin korkokengillä kävelyn teini-iässä.
 3. Ensimmäiset korkokenkäni olivat kirppikseltä: mustat käärmeennahkakuosiset piikkarit, joilla menin myös  alaikäisenä baariin.
 4. Emme ole siskoni kanssa juurikaan samannäköisiä, mutta hänen papereitaan lainasin edellämainittuun baarikäyntiin.
 5. Nuorempana harrastin aktiivisesti laulamista. Kävin laulutunneilla, sekä osallistuin mm. Maikkarin Vuoden Tähti - kilpailuun. Popstarsiin en osallistunut, vaikka silloinen pomoni olisi sitä halunnut :D
 6. Inhoan hiusteni föönaamista. Yleensä pesen hiukseni illalla ja annan niiden kuivua sekalaiseksi mytyksi yön aikana.
 7. Rakastan kynttilöiden polttamista. Jokunen ystäväni on ihmetellyt paloturvallisuutta mm. kylppärissä palavien tuoksukynttilöiden takia.
 8. 8. En osaa istua paikoillani ja/tai keskittyneenä kokonaisen elokuvan ajan. Tästä syystä en myöskään käy usein elokuvissa. (Edellinen kertani on melkein vuoden takaa.)
 9. 9. Useimpien kyläilyjeni aikana, pohdin mielessäni, mitä tahtoisin välittömästi siivota tai järjestellä siellä. En kuitenkaan tee sitä. Useimmiten!
 10. Pyrin auttamaan kaikkia, keitä vain voin. Tällä hetkellä kerään pakettia Lappeenrantaan nelihenkiselle perheelle, jotka menettivät kotinsa tulipalossa kaiken.
 11. Toivoisin, että lukijat uskaltaisivat useammin jättää kommentteja teksteihini.

 

11 Vastaustani kysymyksiin:

 

1.No kun se nyt puheeksi tuli, niin jos sää oisit muki niin mikä sää oisit?

(Kuvalinkki ois kiva):

 Pikku Myy -muki

2.Joulu vai juhannus? -Ehdottomasti joulu. Rakastan joulua!

3. Ajattelitko aloittaa uutta/elvyttää jotain vanhaa harrastusta tänä syksynä? -Yritin löytää sopivaa aikaa astanga-joogalle, jonka aloitin odotusaikana, mutta ei onnistu. Jatkan lenkkeilyä ja uintia sitten.

4.Mitä teet työksesi? Pidätkö siitä? -Tällä hetkellä olen kotiäiti, joten sanomattakin kai selvää, että Rakastan.

5.Minne lähtisit reissuun maaliskuussa jos matkassa on kaksi alle 4-vuotiasta ja reissun pituus mahdollisesti viikon tai alle pituinen? -Mikä tahansa aurinkoinen ja lämmin All inclusive- kohde

6.Mikä oli/on parasta tässä kesässä? -Perheemme yhteinen, kuukauden mittainen loma, jolloin vierailimme sukulaisten luona ja mökkeilimme rennosti.

7.Minne veisit minut, jos tulisin vierailulle kotikaupunkiisi? -Mann´s Streetille laulamaan karaokea :D

8.Kuinka monta suomalaista vaatetusalan yritystä/tuotemerkkiä osaat nimetä? Mikä niistä on suosikkisi? -Hanna Sarén, Nanso, Marimekko, Jukka Rintala, Juha Tarsala (lasketaanko kengät?), Finsk, R/H, Mert Otsamo, Andiata, Hmmmm... Samuji, Pertti Palmroth, Next Generation, Rills, Mirkka Metsola, Katri Niskanen, Antti Asplund, Minna Parikka, Seppälä. No, nää saa nyt riittää.

Näistä suosikkini on Mert Otsamo ja Samuji.

9. Suosikkikaupunkisi? Miksi? -Tukholma. Työni (tai siis entisen) puolesta olen ollut siellä paljon. Tykkään sen rennosta ilmapiiristä ja kauniista ihmisistä. 

10.Kävitkö kesän aikana festareilla/keikoilla/konserteissa? Mikä oli paras? -Tässä Stadikan vieressä kun asuu, niin konsertteja tuli kuultua montakin, mutta tämän kesän paras oli Olavi Uusivirta Tavastialla. Puhtaasti seuran takia!

11.Mikä on parasta elämässäsi juuri nyt? -Esikoispojan kova tahti oppia kaikkea uutta, perhe-elämä ja se, ettei tiedä mitä hyvää tulevaisuus tuo tullessaan.

 

11. Kysymystä, joihin minä haluan vastauksia:

 Paras aikakausilehti? Miksi?

 1.  Mikä on asuinkaupunkisi?
 2.  Mikä on asuinkaupungissasi parasta?
 3.  Paras televisosarja tällä hetkellä?
 4.  Suosikkiblogisi? Miksi?
 5.  Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)?
 6.  Suosikkivaatekauppasi?
 7.  Mitä odotat tältä syksyltä eniten?
 8.  Kaunein kohta sinussa?
 9.  Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja?
 10.  Mitä aiot tehdä seuraavaksi?

 

Sen sijaan, että haastaisin nimenomaan muita bloggareita, haastankin 11 ensimmäistä lukijaa vastaamaan laatimiin kysymyksiin, eli juuri sinut!

Ihan sama, oletko bloggari vai anonyymi vierailija, tahtoisin kuulla vastauksesi.

Huom. Kohta 11 Tunnustuksissani ;)

Kommentit

Anna Karhubear

 Heh, pitää heti vastata, koksa haasteetja kyselyt  on parhaita! :)

Paras aikakausilehti? Miksi? Trendi ilahduttaa aina, sopivasti lukujuttuja, muotia ja viihdettä. Kaunis taitto!

 1.  Mikä on asuinkaupunkisi? Helsinki
 2.  Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Meri ja se että kävellen pääsee aika kätevästi joka paikkaan (tai sitten elinpiirini on huomattavan suppea, heh...) Koko perheeni asuu lähellä, mikä on mukavaa.
 3.  Paras televisosarja tällä hetkellä? Olen aika koukussa hömppiin kokkausohjelmiin (niinku Neljän tähden illallinen), muuten en seuraa mitään sarjaa kuin dvd:ltä tai nettipalveluista. Suositukseni  on loistava This is England tai komedia Don't trust the b*tch in appartment 23.
 4.  Suosikkiblogisi? Miksi? Suosikkejani on tietysti kaikki Lilyn blogit :) Mutta myös vaikkapa: http://kuvapaivakirja.blogspot.fi/
 5.  Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? http://kotirouvalontoossa.blogspot.fi/ Saattaisit tykätä, ellet ole jo tutustunut?
 6.  Suosikkivaatekauppasi? COS ja Asos
 7.  Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Aurinkoisia ja kirpeitä aamuja.
 8.  Kaunein kohta sinussa? Sormieni kynnet ovat luonnostaan aika nätin malliset.
 9.  Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? Varmaan joku aapinen, heh. Mutta sanotaan vaikka että Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän -kirjan luin juuri oikealla hetkellä. Se on taidokas teos ja yksi lemppareistani.
 10.  Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Taidanpa selata vähän lisää blogeja ja mennä lounaalle!
Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos rohkeudesta ja reippaudesta Anna Karhunen!

Sen sijaan, että juttuun olisi spontaanisti vastattu, niin kukaan ei ole uskaltanut edes painaa "Tykkään"-nappia , koska jäisi kiinni lukeneensa mutta jättänyt vastaamatta...? :D

Ja kiitos blogivinkeistä. Kotirouva Lontoossa on jo tuttu, mutta pitäpä tsekata toi Kuvapäiväkirja. Kiitos!

S-S (Ei varmistettu)

No nytpä mä avaan kommentointiurani vaikka tietenkin olen tätä sun blogia lukenut jo piiitkään... Ja jollet vastauksista arvaa, lupaan lopussa paljastaa kuka olen ;)

1. Vantaa
2. Joki ja sen varrella olevat maisemat, jotka löytyvät käytännössä takapihaltamme
3. Ooooh... ooh. Ok, True Blood ja Game of Thrones. Ja oikeastaan melkein mikä tahansa HBO:n sarja :)
4. Sinun blogisi ohella (koska nämä jutut nyt vaan OSUU ja uppoaa!) Vuoden Mutsi sekä Puutalobaby. Syynä yllättäen kesäkuussa tupsahtanut rakas pieni tuhisijamme.
5. Rockstar Diaries, http://taza-and-husband.blogspot.fi/ on aivan ihana perhe-elämää New Yorkissa kuvaava blogi. Rento ote, positiivinen asenne ja ihania kuvia!
6. No tästä viimeistään mut tunnistat - Filippa K:han se :) Nyttemmin tosin vantaalaistuttuani ja äitiydyttyäni sinne saakka ei tule juuri ehdittyä...
7. Kirpeän kuulaita aurinkoisia aamuja joista pääsen nauttimaan vaunulenkkien muodossa vauvelimme kanssa.
8. Äh, pahan pistit. No sanotaan sitten ne silmät, koska ne ovat ainoat jotka ovat kehuja keränneet.
9. Näitä on monta monta monta, mutta ensimmäisenä mieleen tulee Jonathan Safran Foerin Extremely Loud And Incredibly Close.
10. Imettää vieressäni tuhisevan pienen miehen kunhan hän uniltaan herää :)
11. Mäpäs vastaan siihen ensimmäiseen kysymykseen viimeisenä, koska nuo numerot taisivat vähän lipsahtaa "juoponnappiin" :D Paras aikakausilehti mielestäni on Hesarin Kuukausiliite. Siinä on mielestäni vielä (nykyisin monissa lehdissä poissaolollaan loistavaa) hienoa journalismia, ja rakastan lukea pitkiä juttuja jotka pureutuvat syvälle aihealueeseensa pintaraapaisujen sijasta. Odotan jokaisen kuukauden ensimmäistä lauantaita aina malttamattomana ;)

Ja nyt se paljastus - tuolla se Nipsu pötköttelee tälläkin hetkellä eräs G:ltä perityistä potkareista päällään ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Mahtavaa S-S !!!

Kiva, jos olet lukenut tätä ennenkin. Sitä kun ei todellakaan tajua ajatella, että tuttujakin lukijoissa on, varsinkin jos ei ikinä kommentoi ;) Nyt vaan rohkeasti rekisteröitymään Lilyyn (ei velvoita omaan palstaan/kuvaan tai muuhunkaan. Saat vaan helpommin tietää, kun seuraamisasi blogeja päivitetään.)

Ja kiitos tosta blogivinkistä, käyn tsekkaamassa sen heti, sillä on ihan uusi tuttavuus. Jes!

Nipsulle pusuja!

LK (Ei varmistettu)

Päätin myös pitkäaikaisena lukijana vastata haasteeseesi ja avata kommentointiurani blogimaailmassa. ;)

Paras aikakausilehti? Miksi? Ruokafanaatikkona täytyy tähän vastata Glorian ruoka ja viini. Joka kerta lehden kolahtaessa postilaatikosta, tulee se ahmittua kannesta kanteen ja pää täyttyy uusista kokkausideoista.

1. Mikä on asuinkaupunkisi? Turku
2. Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Parasta Turussa on koti ja kaikki ihanat ihmiset. Hyvänä kakkosena tulee kesäpäivä jokirannassa seuraten ihmisvilinää. Ihanan rento kaupunki.
3. Paras televisosarja tällä hetkellä? Apua, olen täysin koukuttunut Rillit huurussa-sarjaan. Uusi ja ehkä hieman yllättävä suosikkini on Downton Abbey (olen tosin myöhäisherännäinen tämän suhteen, koska ilmeisesti tv:ssä pyörii sarjan uusintakierros).
4. Suosikkiblogisi? Miksi? Lilyn blogeja on pitkän pitkä lista suosikeissa. Mm. sinun blogisi, Puutalobaby, Bättre Liv ja Odottavan aika on pitkä. Lisäksi ruokablogit ovat lähellä sydäntä, kuten ehkä suosikkilehdestäni voi päätellä.
5. Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? i am liver (http://iamaliver.wordpress.com/) kertoo nuoren kalifornialaistytön taistelusta syöpää vastaan. Pidän erityisesti kirjoittajan asenteesta elämään.
6. Suosikkivaatekauppasi? Olen reissuillani hurahtanut Stradivariuksen valikoimaan.
7. Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Taas kerran uuden jumppa/kuntokuurin alkua. Toivottavasti into riittää kevääseen asti.
8. Kaunein kohta sinussa? Nenä :)
9. Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? Rakastan kirjoja, erityisesti vanhoja sellaisia, niiden tuoksun ja jo nähdyn elämän vuoksi. Eve Hietamiehen Puolinainen kolahti aikoinaan ja auttoi ymmärtämään, että äidiksi tuleminen ei ole kaikille itsestäänselvyys.
10. Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Hautautua sohvan nurkkaan ja katsoa viime perjantain jakson Downton Abbeystä.

Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta blogistasi. Jatkan blogisi aktiivista seuraamista. Ehkä vastaisuudessa uskaltaudun sitä myös kommentoimaan, kun sen nyt uskalsin näin paljastuksilla aloittaa. :)

Mindeka
Ma-material Girl

Aivan mahtavaa LK! Olen todella iloinen, että tähän on uskaltaneet tarttua myös aivan uudet kommentoijat, jotka siis ovat myöskin seuranneet kirjoituksiani. Kiitos. Olen hurjan onnellinen!

Toivon todella, että myös sinä uskallat jatkossa kommentoida juttujani :)

Ananas
Ananas ja Kookos

Jee! Luulin että tähän olis tullu jo vähintään 11 vastausta, mutta ehdin hyvin mukaan. En kyllä ole mikään yllätyksellinen ensimmäistä kertaa kommentoija, mutta vastaan silti. :)

 1. Mikä on asuinkaupunkisi? Helsinki
 2. Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Ihmiset. Omat tärkeät ystävät, mukava työpaikka, se että kaupunki on oma koti.
 3. Paras televisosarja tällä hetkellä? Maailma on valmis. Ihan huipun Harvoin tarjolla -sarjan melkein yhtä hyvä jatko-osa.
 4. Suosikkiblogisi? Miksi? Tää on vaikea! Niitä on niin monta ja suosikit vaihtelee. Mutta mainostetaan vaikka Niinan unelmia. Se on söpö, inspiroiva ja erityisesti lastenhuoneet on ihania.
 5. Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? Kahden suoraan kannattaa tutustua, jos et ole vielä löytänyt. Kivoja kuvia ja äidin ja pojan elämää.
 6. Suosikkivaatekauppasi? Sand ja Gant sekä kaikki urheiluvaatekaupat. Mutta oikeasti shoppaan kyllä enemmän kirppiksillä, Henkkamaukalla, Lindexillä tai Zarassa.
 7. Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Kotoilua ihanien vauvojen kanssa ja niiden sekä pojan touhuja. Rauhallista eloa.
 8. Kaunein kohta sinussa? Hiukset.
 9. Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? Esimerkiksi lapsena luetut L.M. Montgomeryn Anna-kirjat. Lapsena kirjat vaan vaikutti enemmän kuin nykyään. Silloin kirjojen tapahtumat tuli leikkeihin ja haaveisiin.
 10. Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Antaa pojalle iltapalaa ja tehdä iltatoimet.
 11. Paras aikakausilehti? Miksi? Trendi ja Olivia. Ne on monipuolisia ja kauniita.

 

ine (Ei varmistettu)

itsekin olen välillä palstaasi seurannut. uskaltaudun nyt vastaamaan.

Paras aikakausilehti? Miksi? Optio, kumma kyllä. En ole tilaaja, mutta aina jos olen saanut sellaisen luettavaksi, en ole koskaan pettynyt.

Mikä on asuinkaupunkisi? Helsinki

Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Se, että saan olla täällä oma itseni.

Paras televisosarja tällä hetkellä? Good wife

Suosikkiblogisi? Miksi? Helenainen. Hänen kuvansa ja tekstinsä ovat kauniita, lämpimiä ja aitoja.

Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? Kahden suora. Parasta viihdettä arkisista asioista.

Suosikkivaatekauppasi? Monki

Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Odotan, että kerho alkaa ja rytmi palautuu kesän jälkeen. Odotan lumen tuloa.

Kaunein kohta sinussa? Hymyillessäni kasvoni, muuten varmaan solisluu :)

Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? Stieg Larsson Milleniumin jälkeen ainekin lukeminen loppui hetkeksi kuin seinään, kun mikään kirja ei yltänyt sille tasolle.

Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Käyn lukemaan Harry Potteria

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kommenteistanne, tai siis vastauksistanne myös Ananas ja ine! Hauskaa, että molemmat suosittelee Kahden suoraa :) Sitä olen käynytkin silloin tällöin kurkkimassa, enkä todellakaan ihmettele, miksi se on suosittu. Kiitos molemmille siis muistutuksesta. Pitäisi useammin lisätä suosikkeja selaimeen..

Ananas: Muistan Anna-kirjat ja nyt kun mietin, niin se mitä sanoit kirjojen vaikutuksesta, on niin totta! Muistan miten leikittiin mm. olevamme milloin Viisikko- ja milloin SOS- porukkaa ;) Lasten mielikuvitus on vaan niin hurmaavaa!

ine: Helenainen onkin minulle ihan uusi tuttavuus. Kiitos hurjasti vinkistäsi ja tervetuloa sinäkin kommentoimaan useamminkin :) Jos olisin arvannut, kuinka monta uutta kommentoijaa saan houkuteltua tällä tavoin esiin, olisin tehnyt  vastaavan jo aiemmin! Kiitos!

:)

Mindeka

Ella F. (Ei varmistettu)

No kyllähän sitä pitää vastata haasteeseen, kun kerran aikaisemminkin olen blogiasi lueskellut!

11. Paras aikakausilehti? Miksi? No tällä hetkellä Glorian Antiikki. Se on kuin henkinen suklaarasia. Niin turha, mutta aisteille ja hermoille kuin samettia.
1. Mikä on asuinkaupunkisi? Helsinki
2. Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Oma perhe
3. Paras televisosarja tällä hetkellä? Good Wife
4. Suosikkiblogisi? Miksi? Luen useita käsityö- ja ruokablogeja, joissa ihmiset esittelevät omia tuotoksiaan ja jakavat omaa tietämystään. En näistä halua nostaa yhtä ylitse muiden, kaikki ovat niin taitavia omalla tontillaan.
5. Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? Kaunis Pieni Elämä taitaa olla jo muodostunut käsitteeksi, joten sen voin hyvällä omallatunnolla mainita :)
6. Suosikkivaatekauppasi?Voi ei, eikö saa mainita kenkäkauppoja..? Nice Things Barcelonassa, täällä ehkä eniten tulee ostettua IC Companylta. Olipas vaikea kysymys. Marimekolla ja Nansolla tulee asioitua myöskin.
7. Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Että se olisi pitkä ja lämmin
8. Kaunein kohta sinussa? Toivoisin sen kliseisesti (ja luonnollisesti myös kuvainnollisesti) olevan sydämeni.
9. Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? Ja taas on vaikea valita.... Virginia Woolfin Oma Huone.
10.Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Varmaan juoda vielä kupin teetä ja mennä sitten nukkumaan.

Tica
pied-à-terre

Olen nyt jo pari kertaa osunut palstallesi, enka voi vastustaa kyselyita! Laskin myos etta 11 ei ole viela taynna, niin aion tayttaa kommenttilaatikkoasi vastailemalla :)

 

 Paras aikakausilehti? Miksi?  Kodin kuvalehti, ollut lempilehteni 12-vuotiaasta. Sopiva sekoitus koteja, ihmisia ja oikeasti toteuttamiskelpoisia resepteja! Kaipaan KK:ta, mutten raaski maksaa postikuluja ulkomaille. 

 1.  Mikä on asuinkaupunkisi? Bryssel, Belgia
 2.  Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Skitsofreenisuus, sellainen suloinen sekamelska antiikkisia taloja ja rumia betonimoykkyja ja pilvenpiirtajia. Torit, mukulakivikadut, puistot ja ihmiset ovat myos korkealla listalla!
 3.  Paras televisosarja tällä hetkellä? Dawson's Creek ja Bunheads, olen elanyt ilman telkkaria jo yli kolme vuotta, ja nykyaan harrastan sarjojen tehokatsomista. Sarjat katsotaan alusta loppuun netista, sitten seuraavan kimppuun!
 4.  Suosikkiblogisi? Miksi? Apua. Luen niin montaa blogia, enka osaa mainita suosikkiani. Nelliinan Vaatehuonetta olen lukenut pisimpaan, ja Lilyyn miut toi Eeva Kolu & Kaikki mita rakastan. Kauniit kuvat on kaiken aa ja oo.
 5.  Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? http://other-wordly.tumblr.com/ ihana blogi sanoista, jotka ovat olemassa vain yhdella kielella. Siella on vilahtanut mm sana "myotahapea"!
 6.  Suosikkivaatekauppasi? Kirpputorit, Monki, Mango, Gudrun Sjoden & urheilukaupat.
 7.  Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Ranskan tunteja, paarynoiden kypsymista puutarhassa, ruskaa ja syyspiknikkeja!
 8.  Kaunein kohta sinussa? Silmat ja kasivarret.
 9.  Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? Kliseisesti pitanee sanoa Pikku prinssi, se ja Edith Sodegranin runokokoelma olivat ainoa kirjat, jotka tulivat mukaan kun muutin ulkomaille.
 10.  Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Lahtea ulos nauttimaan helteesta ja auringosta, illalla tiedossa ilmaiskonsertti puistossa. Arjesta pitaa valilla tehda luksusta!
iity-
Puolivahingossa

Jes minäkin kerkeen vielä! :) Oon lukenut tän jo aiemmin, mut en kerinnyt vastaan sillon..

 

Paras aikakausilehti? Miksi? Voi hitsi, vastaisin Cosmon ellen olis tän kuun lehteä lukiessani todennut sen olevan nykyään (tai aina?) täyttä kuraa, kun en taida kuulua enää kohderyhmään. Muita lehtiä en sitten tilailekkaan, joten vastaan ristikot. Ja kyllä, musta on tullut 19-vuotiaana mummomainen, koska niitä täyttelen nykyään iltasin. 

 1.  Mikä on asuinkaupunkisi? Turku nykyään, mitä en oo paljastanukkaan vielä ainakaan omalla palstallani.
 2.  Mikä on asuinkaupungissasi parasta? Tärkeet ihmiset ja koti. En oikein tykkää Turusta muuten..
 3.  Paras televisosarja tällä hetkellä? Tällä hetkellä ei taida pyöriä mitään sarjaa, mikä liimais mut telkkarin eteen. Päivästä ja fiiliksistä riippuen kanavasurffailen ja katon mitä sattuu.
 4.  Suosikkiblogisi? Miksi? En oo ainakaan vielä löytäny vaan yhtä lempparia.
 5.  Mitä blogia suosittelisit minulle (joku muu kuin edellä mainittu)? Lähiömutsin blogia oon tällä viikolla suositellu niin monelle äiti-ihmiselle, että sen vois mainita tähänkin väliin.
 6.  Suosikkivaatekauppasi? Hah, en oo ostanu vaatteita itelleni enää pitkään aikaan ja babylle tilaan netistä, joten vastaanpa Elloksen nettisivut. Onks tää ihan normaalia? :D 
 7.  Mitä odotat tältä syksyltä eniten? Että mahassa tälläkin hetkellä mylläävä neiti syntyis. + Arkea vauvan kanssa uudessa kodissa.
 8.  Kaunein kohta sinussa? Nilkat, koska ne taitaa olla ainoot, mitkä on raskaudesta huolimatta pysyny samoissa mitoissa.
 9.  Sinuun eniten vaikuttanut, lukemasi kirja? En oo tainnu lukea yhtäkään kirjaa loppuun.. Hups.
 10.  Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Niinkin tylsät suunnitelmat, ku ruokakauppaan lähteminen. :)

 

Mindeka
Ma-material Girl

Ella F, Tica ja iity-: Suurkiitokset myös teille vastauksista! Mä saatan lisätä haastettuihin vielä yhden nollan perään (110), koska näitä vastauksia on vaan niin ilo lukea. Älkää siis ikinä lopettako vastailuanne :D

Erityisesti kysymykset nro:7,8 ja 9 ovat nostaneet suunpieliäni ylöspäin. Ihanan positiivisia lukijoita täällä!

iso <3 kaikille!

 

P.S. iity- :Kumma juttu, että noi nettikaupat on täälläkin suuressa suosiossa.. Ja Ellos oikeasti on yllättänyt minut positiivisesti jo useasti, joten sanoisin, että on normaalia ;)

Tica
pied-à-terre

Pitää korjata, ettei se jää vaivaamaan: ei se keikka ollutkaan puistossa vaikka niin luulin! Noin, virheet korjattu, ei enää huonoa omaatuntoa :)

Kiitos itsellesi!

Mindeka
Ma-material Girl

No nyt jäi vaivaamaan, että missä sitten? ;)

Kommentoi