60-luvun pinnatuolit keittiöön

Ma-material Girl

Ruokailutila ennen:

 

Ruokailutila jälkeen:

 

Mustat 60-luvun pinnatuolit on todellinen löytö huuto.netistä: FB-kaverini linkkasi oman myynti-ilmoituksensa myös Facebookiin ja koska yhteishinta neljälle mustalle pinnatuolille oli vaivaiset viisitoista euroa, tein ostopäätöksen uusista ruokailutuoleista nanosekuntissa ja kysymättä puolisolta mielipidettä. Hyvin kuitenkin kävi: Myös mies ihastui näihin tuoleihin välittömästi.

Olen alitajunnassa miettinyt tuolien vaihtoa jo kauan, mutten ihan suoraan sanottuna ole saanut minkäänlaista intoa tai inspiraatiota asiaan. Taas kerran, asiat järjestyivätkin kuin itsestään, kun vaan hetken antoi asialle aikaa. Heh.

 

 

Pieni ruokailutilamme tuntuu huomattavasti tilavammalta ja rauahllisemmalta, kun tuolit ovat kevyet. Pojan taaperotuoli on Ikean uutuus ja aivan täydellinen tähän komboon.

 

Mitä tykkäät? Melkoinen löytö, vai mitä?

Kommentit

KaHeVi
Life Time Story

No melkoinen löytö! Itsekin olen jo pitkään suunnitellut vaihtavani keittiön tuolit pinnaversioihin ja haluaisin nimenomaan jotkut vanhat, vaikka sellaiset jotka itse pintakäsittelen. Saa nähdä milloin ne napsahtaa omalle kohdalle yhtä näpsäkästi kun sinulla. Nuo on kyllä hienot!

Vivi
Elämäni palasia

Todella kivat! Vaikka niin ovat nuo edellisetkin, mitäs niille nyt tapahtuu? ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Vivi! Edelliset vietiin appiukolle, joka on mahtava tavarankierrättäjä. Varmaankin ne on jo uudessa kodissaan jollain tai sitten päässyt entisöintiprojektin alle ;)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Hyvät kaupat teit, pinnatuolit on ihan parhautta.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Minna M.

Mä en voi tajuta sitä, että pikainen huuto.net tsekkaus kertoo, että näistä tuoleista pyydetään siellä yleensä 50-70€/ kappale! Meillä oli niin hyvä tuuri!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

No auts! Maksoin omistani kierrätyskeskuksessa kakskymppiä per kipale ja irvistelin jo sille hinnalle. Aikamoista.

Mindeka
Ma-material Girl

Toi parikymppiä per kpl on mun mielestä oikein hinta tällaisille ihanuuksille. Me saatiin aivan liian edullisesti, koska kaverilla oli kiire päästä niistä eroon ;) Hyvä meille!

Kympin joukko

Kivattuolitjakivamatto!Mistäseon?

Mindeka
Ma-material Girl

Maton on tehnyt äitini, muutama vuosi sitten :)

Kympin joukko

Kivat välit mun sanojen välissä myös. ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Persoonallista kommentointia ;) 

SannAnnika (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Mistä tuo teidän lamppu on?

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos SannAnnika!

Hmm.. Piti ihan miettiä, koska se on ainakin seitsemän vuotta sitten hankittu. Lampusta en löydä varmistusta asialle, mutta jotenkin mulla on sellainen mielikuva, että se on ostettu Ikeasta, 50€ hintaan. Ihan varmaksi en voi taata,  mutta näin muistelen.

Kaisa H.

Wau, mikä löytö! Näyttää aivan ihanalta :) Odottelen sitä päivää kun mulla on enemmän neliöitä, jonain päivänä mäkin vielä sisustan ruokailutilaa keittiön sijasta haha...

Kommentoi