7kk- katsaus (Hip hip, hurra!)

Ma-material Girl

Onnea Gabriel 7kk! Mitä kaikkea onkaan viime aikoina tapahtunut vauva-arjessamme? Siitä lisää alla:

Tammikuussa (n.5kk) Gabriel oppi istumaan. Siitä noin viikon kuluessa noustiin konttausasentoon ja opeteltiin liikkumista, "tyyli vapaa"- konseptilla: yhdistellen konttausta, ryömimistä ja karhukävelyä. Hurra!

Helmikuun alussa  eteneminen sujui jo mutkitta. Ryömiminen jäi oikeastaan kokonaan väliin, hän omaksui konttaamisen omakseen. Edelleen karhukävely on kova sana. Neuvolassa veikkasivat, että alkaa kävelemään kahdeksankuisena.. Katsotaan, kuinka käy.. Hurra!

Pari viikkoa sitten Gabriel päätti/oppi/keksi nousta seisomaan. Tukea vasten, mutta kuitenkin. Ensimmäiset päivät meno oli aika huteraa ja kolhuisaa, mutta nyt jo hyvinkin varmaa. Lempipuuhaa on peilin edessä keimailu (ja oman kuvan pussailu) sekä uuninluukusta kurkistelu. Hurra!

 

Ruokavalioon on lisätty pikkuhiljaa myös lihaa. Täysin sileänä soseena tietty, mutta kuitenkin. Haasteena on minulle kaapissa seisova kala-ateria. En voi sietää kalaa, mutta lapselle se on aika tärkeää. Eikö? Sitä siis syöttämään. Hurra!

Ensimmäinen oksennustauti koettu. Päästiin aika helpolla, mutta hirveää se oli kuitenkin. Yök. Tähän ei voi sanoa "hurra".

Ensimmäiset hampaiden helmet näkyvissä! Hurra!

Oi onnea! Hip hip, hurra!

 

Kommentit

iitukka

Ohhoh, teillä ollaan tosi nopealla aikataululla lähdetty liikkeelle! Meidän poika tajusi kääntyä vatsalleen vasta vajaa puolivuotiaana, muusta puhumattakaan! :D Onnea siis Gabriel :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos iitukka!

Ei meinattu edes tajuta, että tää on nopeeta toimintaa, kunnes neuvolassa ne sanoi, että "Anteeks, mitä teet vauva?? Ei sun tollasta pitäis vielä osata..." :D Hihhih.

Kommentoi