90's- bileiden asukuvat

Ma-material Girl

Juhlimme viime viikolla ystävän kolmekymppisiä, joissa oli ysäriteema. Oma asuni koostui Dieselin överipyöreistä ja kiiluvista aurinkolaseista, napapaidasta, sekä kivipestystä farkusta. Ja ainiin, tuollaisesta heittarista (kampaus)! Ja hei, tyylipisteitä saa antaa:

Suurkiitos kuvista Hra. S I L V E R ille!

 

Juhlissa tanssittiin niin Rednexin, Eroticin, Spice Girlsin, Macarenan, Snapin kuin Aikakoneenkin tahtiin. Idyllinen (ja rauhallinen) sijainti, keskellä metsää ja veden äärellä, irroitti viimeistäänkin  meidät kaupunkilaiset arjesta ja sai heittäytymään bileisiin täysin rinnoin flanellipaidoin!

Vielä kerran onnea synttärisankareille ja kiitos koko porukalle onnistuneista juhlista!!

 

P.S. Napapaita ei ehkä saa jäädä kaappiini, mutta nuo aurinkolasit TODELLAKIN saa. I´m in love!

 

 

Kommentit

Caelia
Caelia's

Ihan loistava asu! Hyvä että oli huippukemut!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Caelia!

(Onnistuneiden) Teemabileiden jälkeen tulee aina se sama tunne: "Miksei näitä ole useammin?". Ja sitten kun miettii (tai arvailee) kaikkien vieraiden asupähkäilyjä ja kirpputorikierroksia (tämä porukka oli todella nähnyt vaivaa!), niin se muistuu taas mieleen: Kyllä se hauskuus nopeasti katoaisi, jos näitä olisi ihan koko ajan ja jokaisiin juhliin pitäisi todella pähkäillä asuaan muutenkin kuin niin, että sopiiko näiden farkkujen kanssa musta vai vaalea silkkipaita...

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Poseerauskin on nii-in ysäri :D Hienot lasit!

Mindeka
Ma-material Girl

Hih hih, no kyllä tätä hiottiinkin :D Aluksi tuli vaan sellaista pikkusievää, mutta onneksi valokuvaajani ei suostunut hyväksymään mitään muuta kuin teemaan sopivaa ja kreisiä!

 

Laseihin kyllä minäkin oikeasti tykästyin! Sain ne siis kuvaajakaveriltani juhlia varten :)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Pitäisi itssekkin mennä 90´s juhliin heinäkuussa. oma ajatus oli että lainaisin leijonapaitaa tädiltä ja maalaisin poskeen lipun ja toiselle ´95 :D jos ei siis muuta löydy :D

Mindeka
Ma-material Girl

Toihan on LOISTAVA idea! Mitenköhän kukaan ei ollut noissa juhlissa tajunnut Suomen kultajuhlia?!? ;)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

2000-luvun voitto on pyyhkinyt vanhan kunnon ´95;sen pois muistista :D

Mindeka
Ma-material Girl

Sitäpä juuri ;)

TiinaMariN.

Mahtava tää asu! Mä haluan noi lasit! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Hihhih, kiitti. Katsopas tämän päivän asua  (26/06/2013)  ja odotapas huomiseksi ajastettua, ihan omaa, lasi-postausta ;) Saat ihailla niitä lisääkin!

TiinaMariN.

Joo, ihanat! Olen etsinyt täältä Italiasta pyöreitä laseja mutta ei ole toistaiseksi natsannut... Täällä etelämmässä varsinkin on vallalla varsin toisenlainen-naisellisempi- tyyli :)

Kommentoi