adidas Heimo10 -juoksija tässä moro!

Vaikka minua ei joukkueeseen valittukaan bloggaajana, vaan juoksevana yksityishenkilönä, koen että asia saattaa lukijoitani kiinnostaa. Adidas haki siis alkukesästä 15 motivoitunutta juoksijaa kahteen tiimiin: Heimo10 (kymppiin) ja Heimo21 (puolimaratoniin) ja kuten kuvasta näkyy: Minut valittiin kymppijoukkueeseen mukaan! Jee!

adidasheimo_0.jpg

Kuva: adidas (Minä eturivissä, Tommy Lindgrenistä toinen oik.)

 

Kyseessä on siis adidaksen sponsoroima juoksukoulu, joka huipentuu joko kymppikilsan Midnight runille tai Espoon Rantapuolikas– puolimaratonille. Molempia joukkueita valmentaa juoksuvalmentaja Joonas Laurila, joka ainakaan ensimmäisten kimppatreenien perusteella,ei aio päästää meitä yhtään helpommalla kuin puolimaratonareitakaan. Heh.

Valmentaja myös pitää huolen, että jokaisella juoksijalla on oikea askellus, ryhti ja tekniikka juoksuun, joten ihan pelkäksi (uusien sponssi-) treenivaatteiden ihailuksi tämä ei todellakaan mene. Ensimmäiset kimppatreenit olivat maanantaina ja meidän Heimolle laaditun treeniohjelman mukaan, tänään on vuorossa 30-45min peruskestävyystreeni. Satoi tai paistoi, tähän on nyt sitouduttu. Innoissaan, mutta myös tosissaan. Ja kolme- neljä kertaa viikossa. Sanoinko jo: Heh.

 

Vaikka joukkueiden ”viralliset” viisitoista juoksijaa onkin jo valittu, voi kuka tahansa seurata harjoitteluamme Facebookissa ja saada itselleenkin saman treeniohjelman. (adidas Running- Ryhmään pääset tästä. Klikkaa oikealta ”adidas heimo” ja sieltä ”Treeniohjelma”, joka latautuu pdf:nä). Samalta sivulta löytyy myös kuvia ja fiiliksiä, joita kuka tahansa Heimolaisista voi Instagramin kautta sinne lisätä. Virtuaaliheimoon oli maanantaihin mennessä liittynyt noin tuhat henkilöä, ja mukaan pystyy ilmoittautumaan ihan koko matkan, sinne tapahtumapäiviin asti.

 

Jos joku innostuu mukaan, niin voisimme tässäkin kokeilla kimppatreenejä (kuten Naisten kympissäkin)? Koen, että on kivempaa tehdä askel-kyykkyjä tai intervalleja jonkun kanssa kuin yksinään tuossa (tänään: sateisessa) Keskuspuistossa… Heh.

 

 

!!!

adidas ei ole velvoittanut minua tekemään asiasta blogi-postausta, enkä siis saa tästä kirjoituksesta palkkaa.

 

 

 

Kommentit (27)
  1. Mäkin hain tuohon mutta en ollut valittujen joukossa :/ Mutta oon kyllä enemmän tai vähemmän ajatellut noudattaa niitä ohjeita jotka meille virtuualimaailmassa mukana olevillekin tulee. Tai ainakin yritän 😉 21km siis siintää mielessä.

    1. Mulla siintää myös (hamassa tulevaisuudessa) 21km silmissä, mutta vasta seuraavaa kevättä kohti 😉 Toki hienoa, jos sen harjoitusmielessä pystyy juoksemaan jo ennenkin Helsinki City Runia, mutta siihen tähdätään.

      Tämä adidas Heimo10 on mulla tärkeä välietappi siihen isompaan haaveeseen 🙂

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *