Aina ei tartte jaksaa

Aamu alkoi kiukulla. Minun siis, ei pojan. Vaippa petti kaksi kertaa yön aikana sänkyymme (jippii perhepedit!), joten nukkumisesta pitkään oli turha haaveilla kakkasilla lakanoilla.

Siinä sitten keittelen aamukahveja aamun sarastaessa ja mietin, koska viimeksi nukuin yli 3,5h. En muista vastausta. Menee heinäkuulle kuitenkin.

Yhtäkkiä kello onkin jo 9.30, enkä edelleenkään ole edistynyt yöpuvusta mihinkään. Keitetty kahvi on 1,5h seisomisen jälkeen takuuvarmasti ihan k*kan makuista, likaiset hiukset (ja lakanat!) odottavat pesuaikaa (joka taitaa koittaa vasta illalla). Tulee kiukku. Kyyneleet valuvat silmistäni ja miehen lohduttelut saavat aikaan vain järkyttävän syyttely- ja kiukutteluryöpyn. ”Etköhän SINÄ ole nukkunut jo ihan tarpeeksi…!?”

Tänään en jaksa. Se on ihan normaalia. Älkää toivottako mulle jaksamisia, koska sitä ei tule ennen kuin saan nukkua.

 

(Eli huomenna on päivä uus!)

 

 

 

 

Kommentit (12)
  1. Minä käytin yleensä rasioita, oli helpompi sulatella suoraan noissa. Jonkin verran käytin myös niitä pullopusseja jotka sai suoraan pumppuunkin kiinni…

  2. Mä pakastin niihin pienimpiin Minigrip-pusseihin. Ne vei vähiten tilaa pakastimessa ja on nopeita ja helppoja sulattaa. Muistaa vaan pistää pumppauspäivämäärän kylkeen. Niin ja jäähdyttää jääkaapissa ennen pakastimeen laittamista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *