Äitionnea

Ma-material Girl

Onnea on olla äiti.

Onnea on ihana äiti.

Onnea on ihana äidinäiti.

Kuvissa:

Äitini tekemä villa-asu Gabrielille, joka on täydellinen näille säille. Kuvissa mukana mummini antama, Gabrielin ensimmäinen nallekarhu, jota hän hellästi ja rakastavasti halailee.

 

Viimeisenä kuvissa: Maarit Naakan minulle lahjoittama, aivan upea hopeakoru, johon on kaiverrettu Gabriel ja sivuille meidän vanhempien nimet. Täydellinen lahjaidea äidille! Olen aivan käsittämättömän kiitollinen tästä upeasta lahjasta, jota tulen kantamaan kaulassani aina. Kiitos!

 

Gabriel on kasvanut 9kk:n aikana hienosti ja kehittynyt huimasti: uusimmat taidot ovat seisominen ilman tukea, sammakkohypyt, yhdellä jalalla "seisominen" (karhukävelyasennossa), suukottaminen sekä pallolla pelaaminen. Paremmin ei äitiyslomani olisi voinut kulua. Kiitos rakas Gabriel, jokaisesta päivästä!

 

Näihin herkkiin tunnelmiin:

Ihanaa tulevaa äitienpäivää kaikille ja varsinkin Lilyn ihanille äideille: Hertalle, Koko H:lle, Caelialle, Kristaliinalle ja  rialle sekä lahjakkaalle korutaiteilijalle Maarit Naakalle!

Kommentit

Ananas
Ananas ja Kookos

Kauniisti kiteytetty äitionni <3

Ihanaa äitienpäiväviikonloppua <3 Meillä menee pojat kyllä ihan samaa tahtia :D Täällä seisoskellaan ilman tukea ja kohta kai jo kävelläänkin? huii!

 

Mindeka
Ma-material Girl

Kohta kai jo kävellänkin -Ihan varmasti! Lähden muuten tänään ostamaan ensikenkiä pojalle :) 

Kiitos Ananas ja ria kommenteistanne ja mukavaa viikonloppua!

Caelia
Caelia's

Ihanaa äitienpäivää sinnekin!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Caelia!

Kristaliina
Puutalobaby

Oi, jälkikäteiskiitos onnitteluista, vasta nyt huomasin. Ja jälkikäteisonnittelut myös sinulle, ihania tunnelmakuvia!

Mindeka
Ma-material Girl

Ole(t) hyvä ja kiitos ;)

Kommentoi