Äitionnea

Onnea on olla äiti.

Onnea on ihana äiti.

Onnea on ihana äidinäiti.

toukokuun_9._2012_005.jpgtoukokuun_9._2012_006.jpgtoukokuun_9._2012_007.jpgtoukokuun_9._2012_008.jpg

toukokuun_9._2012_025.jpg

toukokuun_9._2012_040.jpg

Kuvissa:

Äitini tekemä villa-asu Gabrielille, joka on täydellinen näille säille. Kuvissa mukana mummini antama, Gabrielin ensimmäinen nallekarhu, jota hän hellästi ja rakastavasti halailee.

 

Viimeisenä kuvissa: Maarit Naakan minulle lahjoittama, aivan upea hopeakoru, johon on kaiverrettu Gabriel ja sivuille meidän vanhempien nimet. Täydellinen lahjaidea äidille! Olen aivan käsittämättömän kiitollinen tästä upeasta lahjasta, jota tulen kantamaan kaulassani aina. Kiitos!

 

Gabriel on kasvanut 9kk:n aikana hienosti ja kehittynyt huimasti: uusimmat taidot ovat seisominen ilman tukea, sammakkohypyt, yhdellä jalalla ”seisominen” (karhukävelyasennossa), suukottaminen sekä pallolla pelaaminen. Paremmin ei äitiyslomani olisi voinut kulua. Kiitos rakas Gabriel, jokaisesta päivästä!

 

Näihin herkkiin tunnelmiin:

Ihanaa tulevaa äitienpäivää kaikille ja varsinkin Lilyn ihanille äideille: Hertalle, Koko H:lle, Caelialle, Kristaliinalle ja  rialle sekä lahjakkaalle korutaiteilijalle Maarit Naakalle!

Kommentit (7)
  1. Ole(t) hyvä ja kiitos 😉

  2. Oi, jälkikäteiskiitos onnitteluista, vasta nyt huomasin. Ja jälkikäteisonnittelut myös sinulle, ihania tunnelmakuvia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *