Äitipostia: Salaisen blogiystäväni paketti saapui!

Ma-material Girl

Postimies toi tänään ovelle paketin, josta paljastui jo jännittämäni ja odotettu, salaisen blogiystäväni joululahja minulle. Katsokaa itse:

Olen niin yllättynyt ja iloinen paketin sisällöstä, että epäilen tämän olevan joltain tutultani! Miten voikin osua näin onnistunut paketti henkilöltä, jota en oikeasti tunne (vai tunnenko??). Ilmeisesti pystyn välittämään blogini kautta myös omaa itseäni, luonnettani ja arvomaailmaani, koska juuri tällaisia lahjoja arvostan. Hieman ylellisyyttä, mutta ehdottomasti käytännöllistä, toivoisi aina lahjaksi saavansakin. Kerron vielä myös, että olen aina kadehtinut ystävääni, jolla on aina kylppärissä tämä setti, koska se on kaunis, enkä itse raaski ostaa sitä tai jaksa aina hakea sitä Stockalta. Kuka mutsi muka hakisi varta vasten saippuansa Stockalta? -Ehkä minä tästä lähtien, koska tämä ilo on upeaa ;)

Suurkiitos Salaiselle blogiystävälleni! En malta odottaa, ketä paljastuu tämän lahjan antajaksi.

Kiitos.

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Vau, nämä teidän blogiystäväpaketit ovat toinen toistaan ihanampia! <3

phocahispida

Samaa mieltä ollaan!

Miiu (Ei varmistettu)

Minä haen juuri Marseille-saippuani Stockalta :D
En suostu enää käyttämään muuta.
Parasta saippuaa ja tahrat vaatteista lähtevät parhaiten tuolla.

Mindeka
Ma-material Girl

Miiu: Meilläkin on se palasaippua (stockan siivousosastolta) käytössä tahranpoistoon. Se kyseinen iso pala maksaa siellä muutaman euron ja on käytössä nyt jo ehkäpä kolmatta tai neljättä vuotta. Siihen käyttöön en siis tarvitse tuota kaunista pakkausta (ja extrahintaa).

;)

Mindeka
Ma-material Girl

Ja tämän paketin takana oli: Alisa W , Alisa´s Wonderlandista. Suurkiitos Alisa W ja hyvää joulua!

Kommentoi