Äitipostia: Salaisen blogiystäväni paketti saapui!

blogipostia2.jpg

Postimies toi tänään ovelle paketin, josta paljastui jo jännittämäni ja odotettu, salaisen blogiystäväni joululahja minulle. Katsokaa itse:

joulukuun_12._2012_002.jpg

joulukuun_12._2012_003.jpg

joulukuun_12._2012_004.jpgjoulukuun_12._2012_005.jpg

joulukuun_12._2012_006.jpg

joulukuun_12._2012_007.jpg

Olen niin yllättynyt ja iloinen paketin sisällöstä, että epäilen tämän olevan joltain tutultani! Miten voikin osua näin onnistunut paketti henkilöltä, jota en oikeasti tunne (vai tunnenko??). Ilmeisesti pystyn välittämään blogini kautta myös omaa itseäni, luonnettani ja arvomaailmaani, koska juuri tällaisia lahjoja arvostan. Hieman ylellisyyttä, mutta ehdottomasti käytännöllistä, toivoisi aina lahjaksi saavansakin. Kerron vielä myös, että olen aina kadehtinut ystävääni, jolla on aina kylppärissä tämä setti, koska se on kaunis, enkä itse raaski ostaa sitä tai jaksa aina hakea sitä Stockalta. Kuka mutsi muka hakisi varta vasten saippuansa Stockalta? -Ehkä minä tästä lähtien, koska tämä ilo on upeaa 😉

Suurkiitos Salaiselle blogiystävälleni! En malta odottaa, ketä paljastuu tämän lahjan antajaksi.

Kiitos.

Kommentit (5)
  1. Ja tämän paketin takana oli: Alisa W , Alisa´s Wonderlandista. Suurkiitos Alisa W ja hyvää joulua!

  2. Miiu: Meilläkin on se palasaippua (stockan siivousosastolta) käytössä tahranpoistoon. Se kyseinen iso pala maksaa siellä muutaman euron ja on käytössä nyt jo ehkäpä kolmatta tai neljättä vuotta. Siihen käyttöön en siis tarvitse tuota kaunista pakkausta (ja extrahintaa).

    😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *