Älä kulje punaisia päin (huutomerkki)

Kun on kiire sporaan tai bussiin ja valo vaihtuu juuri punaiseksi, niin mitä teet? Ajatteletko: ”Kyllä minä kerkeän, ihan pikaisesti vaan!” vai ”No, harmi. Odotan valon vaihtumista vihreäksi”?

Tänään todistettu Pasilan asemalla, sporan alla makaava henkilö. Vatsani kääntyi ympäri ja kyyneleet tulvivat silmiin. Toivottavasti henkilö selviää. Vieressä supatteli pari hiukan rankempaa elämää nähnyttä henkilöä, että ”Niin se vaan juoksi punaisia päin, eikä spora kerennyt jarruttamaan…” Vaikea sanoa, mistä onnettomuus tässä tapauksessa johtui, mutta:

Olkaa ihmiset kilttejä, älkää ajako tai kulkeko punaisia päin.

Kommentit (6)
  1. Ylivarovaisuus kunniaan Muikku_! Ja veikkaanpa, että se ero pikkukaupunkeihin onkin just siinä, että täällä Helsingissä on kaikki niin kiireisiä… Että turvallisuudesta viis.

  2. Nykyään tulee oltua tosi tarkkana näistä, edellisen Helsingin vierailun jälkeen tosin taas huomasin mitä hyviä puolia pikkukaupungissa on. En tiedä osuiko kohdalle vaan huono tuuria, mutta kolmen päivän aikana tuli todistettua aika monta törkeää punaisia päin ajoa, myös linja-autojen toimesta. Onneksi olen lapsen kanssa liikkeellä ollessani ihan ylivarovainen…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *