Almost freaking out

20140217_121249.JPG

 

Thank God it’s almost friday.

Tämä viikko on ollut suoraan sanottuna helvetillinen koetteleva.

Ensin saimme puhelun vuokranantajalta, että muutto ei ehkä onnistukaan vielä viikonloppuna ja että sittenkin pitää maksaa vuokra vanhasta kämpästä vielä maaliskuultakin. Sitten hajosi pesukone, ostimme uuden, ja sitten uusi pesukone alkoi savuamaan mustaa savua. Hakevat sen huoltoon perjantaina ja palauttavat joskus. Hienoa, miten nopealla nettikaupalla melkein pelastimme pyykkikaaoksen.

Sitten lapsen flunssa paranee. Mennään Mehiläiseen. Olemme valvoneet pari viikkoa, kovan ja taukoamattoman yskän takia. Testataan influenssat ja muut mahdolliset arvot ja testit. Lasku kasvaa, mutta vastaus on pelkästään: Kärsivällisyyttä. Tulkaa takaisin, jos vielä kaksi viikkoa kestää. Sitten testataan astma.

20140217_121307.JPG

 

Täällä siis odotelemme muuttolaatikoiden keskellä tietoa, saammeko avaimet huomiseen mennessä, kuten sovittiin, vai ei. Muuttoilmoitus ja sähkösopimus on luonnolisestikin tehty, mutta mikään muu ei olekaan vielä varmaa.

Ja ai niin, muuttoapulainen perui eilen.

Mitä muuta vielä?

20140217_121232.JPG

Jos minusta ei siis huomenna kuuluu mitään, niin tiedätte, että olen hetkellisesti pimahtanut ja romahtanut. Kerään itseni viikonlopun aikana kasaan ja jos haluatte väliaikatietoja, niin voitte seurata minun Instagramista @mamaterialgirl.

 

 

 

Translation: Thank God it’s almost friday. This has been a quite hell of a challenging week: Some huge problems with our moving (like keys and moving date etc.), our laundry machine broke down (so we bought a new one which broke down too and is now waiting for it’s maintenance), kid is still feeling sick and poor and only thing we got from a private kid’s doctor was a huge bill. Is this bad karma, or what?

I’m just wondering: What else could happen? Wanna find out how we’re doing during weekend? -Follow me on Instagram.

 

Kommentit (6)
  1. Kiitos kaikki tsempistä! Virtuaalikannustukset piristävät kummasti -Ja se, että edes pesukoneen huoltomiehet olivat minuutilleen täsmällisiä noudossa, eikä tarvinnut alkaa heitä odottelemaan kotona.

    Paistaa se aurinko risukasaankin, kunhan saa ensin vaan päästää pahimmat höyryt pihalle 😉

    Hyvää viikonloppua kaikille teille!

  2. Voi kurjuus :/  Mikähän siinä on, että ennen muuttoa ja muutossa tapahtuu yleensä odottamattomia asioita. Tiedän niin hyvin omasta kokemuksesta.

    Kovasti tsemppiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *