Anna äänesi kuulua: Kysy (melkein) mitä vaan tai ehdota juttuaihetta

Ma-material Girl

Olen pitänyt blogia Lilyssä nyt kaksi vuotta. Jee! Sen kunniaksi haluaisin kuulla teidän lukijoiden kommenttia hieman menneestä ja saada ehdotuksia uusista juttutoiveista. Onko jotain, mitä haluaisit kysyä minulta? Elämästä, vauva-ajasta, taaperosta, työn ja perheen yhdistämisestä tai muodista/ vaatteista?

 

Kauanko olet lukenut juttujani ja mitkä erityisesti on jäänyt mieleen?

Kysy mikä mieltäsi askarruttaa tai ehdota juttuideaa, tämän postauksen kommenttiboksiin. Teen vastauspostauksen (tai useampia, riippuen kommenttien määrästä) toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogikirppis, missä myyt vaatteitasi ja vaikka lapsenkin!

Perhe Koossa

Blogisi on ihana. <3 Itse olen seurannut juttujasi vasta viime vuoden lopulta saakka, kun aloitin oman bloggailuharrastukseni Lilyssä.

Minua kiinnostaisi kysyä työhön palaamisesta, koska se alkaa olla itselläni lähellä. Milloin veitkään lapsen hoitoon? Miten aloittaminen sujui? Mitkä olivat suurimmat ongelmat ja mitkä parhaat asiat hoitopaikassa aloittamisessa?

Mindeka
Ma-material Girl

Päätinkin, että tästä aiheesta saa kaikki eniten irti, jos siirrän juttua vielä syksyyn/ kevääseen, kun Gabriel siirtyy päiväkotiin. Vielähän me olemme kotona ja hoidon hoitaa tarpeen (olen osa-aikatyössä) mukaan puoliso tai jompi kumpi mummeista. ok?

Shoppailija (Ei varmistettu)

Minulla on vuoden nuorempi lapsi, joten seuraan innolla, mitä tuleman pitää :) Löysin blogisi muutama kuukausi sitten ja pidän kovasti.

Minua kiinnostaisi tietää, onko taaperon kanssa vaikeampaa vai helpompaa noin yleensäkin arjessa, jokapäiväinen elämä? Oppiko lapsenne tietyn "aikataulun" jo vauvana, jota vieläkin seuraatte vai miten päivänne yleensäkin menee? Miten sujuvat ns. normaalista poikkeavat päivät, esim. matkat jne? Miten lapsenne on ollut hoidossa (päivähoidossa tai sukulaisella) ja kuinka olette taaperoa siihen valmentaneet?

Ja vaatteet: Miten ihmeessä sulla on noin paljon Filippa K- vaatteita? Ostatko uusia vaatteita jatkuvasti vai onko ne aikaisempia hankintoja? Missä myyt vaatteitasi, jos laitat eteenpäin?

Mindeka
Ma-material Girl

Vierailija: Aika hyvä idea, olettaen, että tarkoitat myös lapseni vaatteita, etkä sentään lasta :D Heh heh.

Mamma Koo: Hyvä aihe. Tuosta saa kyllä jutun juurta, vaikka kunnallisessa hoidossa lapsi ei vielä olekaan. Voisin vaikka tuon jutun tehdä ensimmäisten joukossa. Kiitos hyvästä ideasta!

Shoppailija: Sinultakin monta hyvää ideaa, kiitos! Lupaan vastata noihinkin pian, omien postausten muodossa.

 

Muita kysymyksiä?

jjonaa

Mie aattelin kysellä semmosta että millanen raskaus siulla mahtoi olla, helppo, vaikea? En tiedä ootko kirjoittanut aikaisemmin raskaudesta tänne mitään kun noihin ihan vanhempiin postauksiin en ole kerennyt perehtyä, ja jotain tottakai halusin tulla kysymään. :)

Mindeka
Ma-material Girl

Moikka jjonaa!

Mä olen pyöritellyt nyt useamman kuukauden tuota luonnosta kansiossa, mutten pysty julkaisemaan sitä. Siinä on vaan liian paljon liian henkilökohtaista asiaa blogiini, jota en osaa muotoilla tarpeeksi ympäripyöreäksi omaan (ja puolisoni) makuun. Sori.

Mun raskaus oli periaatteessa todella helppo, neuvolan mukaan "kuin oppikirjasta", joka kuitenkin päätyi sektioon. Ajatukseni sektiosta muuttui täysin, enkä missään nimessä pelkää siinä yhtään mitään -Melkein jopa päinvastoin. Siitä olisin halunnut joskus kirjoittaa (että aina se ei ole negatiivinen kokemus!), mutta sama syy kuin raskaudessa: liian henkilökohtaista (minulle) jaettavaksi.

jjonaa

Ymmärrän täysin!! Kaikki ei halua kaikkea kirjoittaa koko maailmalle kuten en itsekkään, kirjoitan vain pienen osan ja siitä mistä haluan jakaa mahdollisesti tietoa ja omaa kokemustani. :) 

Eli nou hätä, tykkään lukea muita juttujasi kyllä oikein mieluusti ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiva juttu. Kiitos, kun ymmärrät!

Mindeka
Ma-material Girl

Hyvä kysymys jjonaa. En ole tainnut siitä edes kirjoittaa aiemmin, joten tähänkin lupaan vastata omassa postauksessa. Kiitos ideasta!

(Ei varmistettu)

Moi,

Kaikki jutut vaatteista ja tyylistäsi kiinnostaa! Erityisesti vinkit työpukeutumiseen (toimistotyyli) ottaisin ilolla vastaan :)

-Sanna

Mindeka
Ma-material Girl

Heippa Sanna, tämän postauksen toteutin tänään:

http://www.lily.fi/blogit/ma-material-girl/toivepostaus-toimistopukeutumiseen-inspiraatiota

Kiitos vielä vinkistäsi!

Mindeka
Ma-material Girl

Moikka -Sanna -Vierailija!

Kiva kuulla! Enemmistö lukijoista taitaa olla (edelleenkin) noiden lapsijuttujen perään, joten ihanan piristävää, että joku lukee niitä tyylijuttujakin.

Ehkäpä tuollaiseen toimistotyyliin pystyisin jotain keksimään :) Kokeillaan ainakin.

Tuleva kärrykaveri (Ei varmistettu)

Moi Mindeka! Jos toiveita saa esittää, minä kaipaisin vinkkejä äitiyspukeutumiseen. Olet ehkä kirjoittanut näistä jo raskausaikanasi, mutta tekisitkö vaikka tiivistelmän :) Mitä äitiysvaatteita olisi syytä hankkia ja mistä löytyisi kivoja vaatteita suht edullisesti? En halua pukeutua telttoihin, mutta mukavasti silti. Toistaiseksi maha pysyy mekkojen alla nätisti, mutta pian se saattaa pullahtaa. Kiitos jo etukäteen! (rv 10+4)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos hyvästä ideasta ja vinkistä. Tämän toteutan!

Kommentoi