Anna äänesi kuulua: Kysy (melkein) mitä vaan tai ehdota juttuaihetta

Olen pitänyt blogia Lilyssä nyt kaksi vuotta. Jee! Sen kunniaksi haluaisin kuulla teidän lukijoiden kommenttia hieman menneestä ja saada ehdotuksia uusista juttutoiveista. Onko jotain, mitä haluaisit kysyä minulta? Elämästä, vauva-ajasta, taaperosta, työn ja perheen yhdistämisestä tai muodista/ vaatteista?

img_6198_0.jpg

 

Kauanko olet lukenut juttujani ja mitkä erityisesti on jäänyt mieleen?

img_6243.jpg

Kysy mikä mieltäsi askarruttaa tai ehdota juttuideaa, tämän postauksen kommenttiboksiin. Teen vastauspostauksen (tai useampia, riippuen kommenttien määrästä) toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana.

img_6236.jpg

 

Kommentit (16)
 1. Tuleva kärrykaveri
  3.7.2013, 12:25

  Moi Mindeka! Jos toiveita saa esittää, minä kaipaisin vinkkejä äitiyspukeutumiseen. Olet ehkä kirjoittanut näistä jo raskausaikanasi, mutta tekisitkö vaikka tiivistelmän 🙂 Mitä äitiysvaatteita olisi syytä hankkia ja mistä löytyisi kivoja vaatteita suht edullisesti? En halua pukeutua telttoihin, mutta mukavasti silti. Toistaiseksi maha pysyy mekkojen alla nätisti, mutta pian se saattaa pullahtaa. Kiitos jo etukäteen! (rv 10+4)

  1. Kiitos hyvästä ideasta ja vinkistä. Tämän toteutan!

 2. Moikka -Sanna -Vierailija!

  Kiva kuulla! Enemmistö lukijoista taitaa olla (edelleenkin) noiden lapsijuttujen perään, joten ihanan piristävää, että joku lukee niitä tyylijuttujakin.

  Ehkäpä tuollaiseen toimistotyyliin pystyisin jotain keksimään 🙂 Kokeillaan ainakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *