Asu Fashion-Kirppikseltä

Ma-material Girl

 

Siinä ne nyt ovat: uudet ihastukseni viime viikonlopun Fashion-Kirppikseltä: Acnen pörröpaita ja Vagabondin loafer-läpsyttimet.

Rakkautta, puhdasta rakkautta.

 

Myönnän, että vielä(kin) on hieman liian kylmä näille kengille, mutta neule kompensoi aika hyvin kylmyyttä vastaan. Olen hiihtänyt menemään koko kiireisen viikon juuri tässä asussa: Tekomokkaleggingseissä, pörröneuleessa, pitkässä jakussa ja tossukoissani.

 

Translation: I'm totally in love with these new drifted -founds of mine: Acne's hairy sweater and Vagabond's comfy loafers, which both I found from Fashion-Kirppis last sunday. This has been my outfit during this week, so It's only fare that I present these to you, isn't it?

Kommentit

.Tiia

Ihana asukokonaisuus, ja erityisesti tuo neule himottaa! Itse en ole vielä uskaltautunut liikenteeseen paljain nilkoin, vaan kaiholla odotan niitä tarpeeksi korkeita plus-asteita, että tällainenkin viluvarvas voi kirmata matkaan välittämättä siitä, näkyvätkö nilkat vai ei :).

Positiivista

Iiih pakko kertoa, että vongasin sut torstain vähän puolenpäivän jälkeen yhdessä keskustan toimistossa... :) terveisin, se respan tyttö :D

Positiivista

Bongasin, siis :D

Mindeka
Ma-material Girl

Hahaa, hassua! Minä se todellakin olin :) Olisitkohan tunnistanut ilman tätä vaatekertaa? ;)

Kommentoi