Asu Fashion-Kirppikseltä

20140408_120359.JPG

20140408_120342.JPG

 

Siinä ne nyt ovat: uudet ihastukseni viime viikonlopun Fashion-Kirppikseltä: Acnen pörröpaita ja Vagabondin loafer-läpsyttimet.

Rakkautta, puhdasta rakkautta.

 

Myönnän, että vielä(kin) on hieman liian kylmä näille kengille, mutta neule kompensoi aika hyvin kylmyyttä vastaan. Olen hiihtänyt menemään koko kiireisen viikon juuri tässä asussa: Tekomokkaleggingseissä, pörröneuleessa, pitkässä jakussa ja tossukoissani.

 

20140408_120324.JPG

20140408_120836.JPG

Translation: I’m totally in love with these new drifted -founds of mine: Acne’s hairy sweater and Vagabond’s comfy loafers, which both I found from Fashion-Kirppis last sunday. This has been my outfit during this week, so It’s only fare that I present these to you, isn’t it?

Kommentit (4)
  1. Iiih pakko kertoa, että vongasin sut torstain vähän puolenpäivän jälkeen yhdessä keskustan toimistossa… 🙂 terveisin, se respan tyttö 😀

    1. Bongasin, siis 😀

      1. Hahaa, hassua! Minä se todellakin olin 🙂 Olisitkohan tunnistanut ilman tätä vaatekertaa? 😉

  2. Ihana asukokonaisuus, ja erityisesti tuo neule himottaa! Itse en ole vielä uskaltautunut liikenteeseen paljain nilkoin, vaan kaiholla odotan niitä tarpeeksi korkeita plus-asteita, että tällainenkin viluvarvas voi kirmata matkaan välittämättä siitä, näkyvätkö nilkat vai ei :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *