Asuni on harmaa, mutta mieleni ei.

Ma-material Girl

Filippa K:n swetaripaita sai seurakseen Monkin kesäalesta löydetyn (7€) hameen. Lopputulos oli juuri niin maanantai kuin toivoinkin.

Huomaa kotiäidin suihkunraikkaat hiukset. Föönihän vain kuluttaisi niitä....! (Muistatteko muuten, mistä lähdettiin alkuvuonna? Kyllä, hiukseni ovat kasvaneet.)

Whyredin nilkkurit. Uusin rakkauteni kenkärintamalla.

Harmaata maanantaita! Siis sellaista hyvää harmaata!

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Mieletön hamelöytö!

Anna Karhubear

Noi nilkkurit! Uih!

Mindeka
Ma-material Girl

Jeejee!

Kiitos Jenna ja Anna! Hameen ostin kun olin 9kk raskaana ja niitä oli alerekissä vinopino. Ihmettelin itsekin ihan ääneen, että miten niitä ei oltu ostettu. Siis -70%! ...uskon, että tulee käytettyä koko rahan edestä ;)

Ja nuo nilkkurit. Uih. Toki Whyred on kallis uusi ihastus, mutta... mutta... väliäkös sillä!

Muikku (Ei varmistettu)

Hieno hame ja hienot kengät!

Olen tuota Filipan svetaria miettinyt lähinnä joululahjatoiveena, luulin että se on löysempää mallia mutta näköjään se onkin tuollainen just sopiva... Pitää varmaan vinkata miehelle, se ei uskalla koskaan ostaa mitään ilman vinkkiä...

Mindeka
Ma-material Girl

Muikku! Kiitos!

Toi mun swetari on muistaakseni kevät 2010- mallistosta (ellei jopa vanhempikin), joten kannattaa tsekata, onko malli pysynyt samana! Mutta yleensä ottaisin M-koon esim. paitapuseroista Filipalla ja tämä on S. Suosittelen kuitenkin vinkkaamaan joulupukille paidasta, koska vasta viime aikoina olen ymmärtänyt tämän monikäyttöisyyden!

Kommentoi