Auta lapsia hädässä, Lahjoita Unicefille

Blogeissakin on otettu näkyvästi kantaa lasten aliravitsemukseen sekä terveydellisiin haasteisiin. Mm. Chicling- Hanna ja Lilyn oma Lilou´s crush -Hertta ovat tehneet lahjoituksensa, joten vihdoinkin tein sen myös itse.

Lahjoitus on kertaluontoinen ja naurettavan helppo toteuttaa netissä. Pari klikkausta ja maksu verkkopankissa ja apu lähtee matkaan. Itse valitsin ravintojauhepusseja, jota 8€:lla saa 300kpl:tta.

 1. Mene siis Unicefin sivuille
 2. Valitse Pehmeä paketti
 3. Valitse haluamasi lahja (=lahjoitus) ja henkilö, jolle lähetät kortin ja tiedon lahjoituksesta. Itse valitsin työpaikkani, jolloin toivottavasti myös he tarttuvat haasteeseen.
 4. Kirjoita oma viestisi
 5. Maksa verkkopankissa tai luottokortilla.

Valmis.

 

 

 

 

 

Kommentit (5)
 1. Sillä, lahjoittaako kummina vai muuten kuukausilahjoittajana ei varmaankaan varsinaisesti oo suuremmin väliä sen suhteen, kuinka hyvin apu menee perille. Riippuu toki siitä, minkä järjestön kautta tukensa antaa. Useimmilta (ellei jopa kaikilta) avustusjärjestöiltä löytyy nettisivuilta niiden taloustiedot, joista pitäis käydä ilmi se, miten paljon varoja menee suoraan kohteeseen ja paljonko kuluu siihen järjestön toimintaan. Toki noita lukuja katsellessa on hyvä muistaa se, että väistämättähän kuluja tulee, kun täytyy maksaa ammattilaisille palkkaa mm. avustustyön suunnittelusta ja tilintarkastuksista jne. 🙂

  Esimerkiksi Unicefilta löytyy tilastot täältä: http://www.unicef.fi/tietoa-taloudesta , ja Kirkon Ulkomaanavun talouspuolta voi tarkastella osoitteesta http://www.kua.fi/fi/kirkon_ulkomaanapu/talous/?id=27. Kumpikin varsin hyviä järjestöjä siinä, että apu saadaan perille ja menee tarpeeseen.

 2. Harkinnassa on naria 🙂

  Pohdimme vaan sitä, että onko kummius vai kuukausilahjoittaminen parempi? Tahtoisin olla mahdollisimman varma, että mahdollisimman suuri osa lahjoituksestamme menisi todellakin apuatarvitseville, eikä järjestön toimintaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *