Baby Shower -askartelua, suunnittelua ja panikointia

Ma-material Girl

Minusta tulee ensimmäistä kertaa täti ja samalla Gabriel saa ensimmäisen serkkunsa! Voi sitä ilon, tuskan ja jännityksen sekasortoa, kun rohmusin ideoita Helsingin askartelukaupoista ja suunnittelin kutsukortteja ko. vauvajuhliin. Koska olin ensimmäistä kertaa asialla, eikä vauvan sukupuoli ole tiedossa, oli niissä haastetta minulle kerrakseen.

Kävin Sinellissä ja Askarellissa, koska ajattelin, että niistä jos jostain löytyisi teemaan sopivia tarvikkeita. Voi miten väärässä olinkaan! Kaikki vauva-aiheiset koristeet oli pussitettu vaaleanpunaisiin ja -sinisiin nippuihin, mutta neutraaleja vauva-aiheisia koristeita ei meinannut löytyä millään. Aika uskomatonta, eikö? Missä kaikki tuttipullot, tutit, haikarat ja vaippapöksyt?

Tietävätkö kaikki tosiaan sukupuolen nykyisin etukäteen??

Vaikka tarvikkeet olinkin jo ostanut, alkoi suunnittelutyö vasta kotona. Olen aina ollut enemmän "Tuumasta toimeen" -tyyppi kuin "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", mutta olen oikein tyytyväinen lopputulokseen:

Mitä tykkäät?

Korttien sisäpuolelle on tulostettu käsitehdylle ja koristeelliselle paperille kaikki info juhlista sekä tulevien vanhempien lahjatoivelista. Haikaratarrat päätyivät kirjekuoriin, jolloin itse kutsujen ulkomuoto pysyi tarpeeksi yksinkertaisena makuuni.

Jäin tässä vielä pohtimaan, että mistä niitä vauvajuhlien varsinaisia koristeita sitten löytää? Olisiko sittenkin pitänyt vain kävellä Tiimariin tai Stockalle ja huomata, että sieltä ne kaikki tarvittavat löytyvät? Vai pitäisikö ne tajuta tilata netistä jo reilusti ennen juhlia? Aaapua.

Kerro kiltti vinkkisi, koska vielä pitäisi koti ja kattaus koristella teeman mukaisesti (ja siis sukupuolineutraalisti!).

 

Kommentit

phocahispida

- Halpisilmapallopusseja monta ja poimii sieltä vaikka vain vihreät ja keltaiset.

- Cocon blogistakin löytyvällä pompom-ohjella saa pikaiseen tosi isoja, viimeistellyn näköisiä ja näyttäviä juttuja: Silkkipaperia/lautasliinoja ja rautalankaa tarvitsee.

- Prismakukkia tms. markettinippuja monta ja oikeanvärisiä. Yksittäisiä/muutamia kukkia pikkumaljakoihin/pestyihin lääkepulloihin/pilttipurkkeihin/Kivi-tuikkuihin tms..

- Väriteemaan sopivapöytäliina (ei tarvitse olla edes oikean kokoinen ns. päällisliinana menee pikkuliina tai kaitaliinakin.

- Paljon kynttilöitä 

- Halutun väriset servetit näyttävästi aseteltuina

<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuli vain mieleen, että voihan tämän "tyttö vai poika?" -arvuutteluteeman halutessaan nostaa koristeluteemaksikin, siis lähinnä että sekoittaa vaaleansinisiä ja -punaisia koristeita keskenään. Mutta tuo valitsemasi vihreä on kyllä minusta kauniimpi vaihtoehto :)

Kukat ja valot tekevät juhlan, joten ei niitä haikaratilpehöörejä onneksi ihan tolkuttomia määriä tarvita.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Löytyisiköhän Pulushopin loppuunmyynnistä mitään sopivaa?

S-S

Voi kun joku olisi järkännyt mullekin aikoinaan noin ihanat baby showerit! 

Salaa toivoin sitä odotusaikana, mutta en kehdannut pyytää ketään hommaan. Siskosi on onnentyttö! :)

S-S

Ja siis piti sanomani, että mä tein Nipsun nimiäisjuhliin lippusiimoja ihan Tiimarin kangasteipistä ja kartonkikolmioista. Katson jos löydän kuvan...

S-S

S-S

Ei onnistunut, pöh :(

Mindeka
Ma-material Girl

Heeei, mahtavaa! Kiitos loistavista vinkeistä S-S, Katie, Phocahispida ja Vierailija 16:28.

Lippuviiri, Paperipallot, kukkaset ja kaunis kattaus kynttilöineen tekevät varmastikin juhlan tunnun, olette ihan oikeassa!

Phocahispida: Ilmapallo- ja kukkavinkkisi toteutimme Gabrielin ristiäisissä ja synttäreilläkin, mutta miksen tajunnut niitä nyt?? (Vastaus: Äitipää = ontto ja tyhjää kumiseva) Heh heh...

S-S: Onko sulla se kuva puhelimessa vai tietokoneella? Laita vaikka tänne: lily.mamaterialgirl(at)gmail.com

Kommentoi