Baby Shower -askartelua, suunnittelua ja panikointia

Minusta tulee ensimmäistä kertaa täti ja samalla Gabriel saa ensimmäisen serkkunsa! Voi sitä ilon, tuskan ja jännityksen sekasortoa, kun rohmusin ideoita Helsingin askartelukaupoista ja suunnittelin kutsukortteja ko. vauvajuhliin. Koska olin ensimmäistä kertaa asialla, eikä vauvan sukupuoli ole tiedossa, oli niissä haastetta minulle kerrakseen.

Kävin Sinellissä ja Askarellissa, koska ajattelin, että niistä jos jostain löytyisi teemaan sopivia tarvikkeita. Voi miten väärässä olinkaan! Kaikki vauva-aiheiset koristeet oli pussitettu vaaleanpunaisiin ja -sinisiin nippuihin, mutta neutraaleja vauva-aiheisia koristeita ei meinannut löytyä millään. Aika uskomatonta, eikö? Missä kaikki tuttipullot, tutit, haikarat ja vaippapöksyt?

Tietävätkö kaikki tosiaan sukupuolen nykyisin etukäteen??

2012-12-31_joulukuun_31.jpg

Vaikka tarvikkeet olinkin jo ostanut, alkoi suunnittelutyö vasta kotona. Olen aina ollut enemmän ”Tuumasta toimeen” -tyyppi kuin ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”, mutta olen oikein tyytyväinen lopputulokseen:

2012-12-31_joulukuun_311.jpg

Mitä tykkäät?

Korttien sisäpuolelle on tulostettu käsitehdylle ja koristeelliselle paperille kaikki info juhlista sekä tulevien vanhempien lahjatoivelista. Haikaratarrat päätyivät kirjekuoriin, jolloin itse kutsujen ulkomuoto pysyi tarpeeksi yksinkertaisena makuuni.

Jäin tässä vielä pohtimaan, että mistä niitä vauvajuhlien varsinaisia koristeita sitten löytää? Olisiko sittenkin pitänyt vain kävellä Tiimariin tai Stockalle ja huomata, että sieltä ne kaikki tarvittavat löytyvät? Vai pitäisikö ne tajuta tilata netistä jo reilusti ennen juhlia? Aaapua.

Kerro kiltti vinkkisi, koska vielä pitäisi koti ja kattaus koristella teeman mukaisesti (ja siis sukupuolineutraalisti!).

 

Kommentit (8)
  1. Heeei, mahtavaa! Kiitos loistavista vinkeistä S-S, Katie, Phocahispida ja Vierailija 16:28.

    Lippuviiri, Paperipallot, kukkaset ja kaunis kattaus kynttilöineen tekevät varmastikin juhlan tunnun, olette ihan oikeassa!

    Phocahispida: Ilmapallo- ja kukkavinkkisi toteutimme Gabrielin ristiäisissä ja synttäreilläkin, mutta miksen tajunnut niitä nyt?? (Vastaus: Äitipää = ontto ja tyhjää kumiseva) Heh heh…

    S-S: Onko sulla se kuva puhelimessa vai tietokoneella? Laita vaikka tänne: lily.mamaterialgirl(at)gmail.com

  2. Ei onnistunut, pöh 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *