Bad face (and hair) day -Jaa oma vinkkisi!

Ma-material Girl

Jokaisella meistä on varmasti niitä niksejä, joilla I hate myself -päivät saadaan kunnialla päätökseen. Haastankin jokaisen Lilyläisen jakamaan omat vinkkinsä ja helpottamaan kenties jonkin toisenkin päivää tulevaisuudessa.

Oma vinkkini on tämä:

 

Överisti erilainen kuin yleensä? No ei, mutta omaan silmään peilistä takaisin katsova tyyppi ei miellyttänyt, joten naamioin hänet itseltäni. Paksusankaiset lasit ovat vuosien takainen alelöytö Seppälästä ja niiden avulla olo skarppaantuu hetkessä. Muovilinssit toki heijastelevat niin, ettei niillä voi työskennellä, mutta kotioloissa ja vapaa-ajalla ne toimivat mielestäni hyvin. Ehkä pitäisi vihdoinkin uusia ne ihan oikeat silmälasini?

 

Hiuksiin ei valitettavasti ole kuin kaksi vinkkiä: Kuivashampoo ja sykerönuttura. Olen niin tympääntynyt jo itsekin siihen ainaiseen samaan kampaukseen, että olen alkanut haaveilemaan lyhyemmästä, kenties puolipitkästä tukasta...

 

Mikä on sinun vinkkisi? Miten saada helposti oma ulkonäkö kohennetuksi, kun kaikki omassa peilikuvassa tympii?

 

 

Kommentit

_Anna___ (Ei varmistettu)

Oma peilikuva alkoi tympiä niin perusteellisesti että leikkasin hiukset ihan lyhyeksi. Kumma miten ilme piristyi ja kaikki vanhat vaatteetkin näyttävät ihan erilaisilta... Vähemmän radikaali muutos on pipo ja huulipuna. Pipo pelastaa huonolta hiuspäivältä ja kirkkaanpunainen tai pinkki huulipuna terävöittää kulahtanutta naamaa heti.

Omat huono-naama-päivät ovat muuten omalla kohdalla enemmän arkipäivää kuin poikkeuksia. Töissä ei oikein sovi meikata ja harmaa luonnonnaama etenkään talvella ei ole mikään ihanin mahdollinen. Ripsien ja kulmien kestovärjäys parin viikon välein (itse tehtynä) toimii myös aika hyvin...

emmio. (Ei varmistettu) http://lines-i-drew.blogspot.nl

Baskeri päähän ja punaa huuliin - ei voi kun näyttää ranskalaisen elegantilta oli miten huono hiusnaamapäivä tahansa!

Aisha J
Aisha

Loistavaa! Toivottavasti moni tarttuu tähän haasteeseen, sillä vinkkejä tarvitaan aina välillä :D

Toimitus
Toimitus

Korvakorut! Mitä isommat sen paremmat.

T. Julia, joka postaa ihan kohta Toimituksen blogiin oman bad-face-day-lookkinsa ja uudet ihanat korviksensa (joskaan postauksen aihe ei liity mun naamaan vaan ihan johonkin muuhun)

ps. Tämä on niin hyvä kysymys, että laitamme sen jakoon.

Caelia
Caelia's

Oikein katastrofaalisen naama- ja hiuspäivän sattuessa etäpäivä kotona - sitten ei järkytä kuin itseään :)
Onneksi meidän toimistossa etäpäivät ovat ihan sallittuja.

Itse tykkään myös piristää muuten nuutunutta nassua kirkkaanvärisillä paidoilla, jotka tuovat ikäänkuin "hohtoa" kasvoille ja boostaavat olemusta. Omaan väritykseeni paras on kirkas fuksia, huonoimmat taas nudet ja beiget.

Muuten aika peruskauraa - pipo päähän ja pirtsakkaa huulipunaa. Kesällä isot aurinkolasit ja hellehattu.

Mrs. K.

No sattuipa sopivasti tää aihe. Vinkkejä mulla ei oo muita kuin kiva huivi, leo-printtinen vaikka. Mul on tänään todella bad hair day, luonnonväärä tukka joka kuivalla ilmalla ok, tässä loskasäässä ihan hallitsematon. Jos on vinkkejä tähän tukkaan, pliis kertokaa!:)

Hetkiä arjesta

Lempikoru kaulaan,ranskanletti hiuksiin ja kiiltoa/punaa huuliin..loppusilauksena lempihajuvettä niin johan alkaa päivä pikkuhiljaa paistamaan vaikka peilistä olis katsonut minkälainen mörkö tahansa..:)

Kristaliina
Puutalobaby

Kotona ollessa se auttaa, että ei vilkaise peiliin :D

...mutta "ulkomaailmassa" mäkin vannon isojen korvisten nimeen. Tukkaan sykerö ja silmiin vähän tavallista enemmän ripsiväriä/rajausta - ehkä myös joku kiva huivi kaulaan, sellainen pehmeä että tulee "turvakietoutunut" olo :)

phocahispida

Reseptini on kiva pipo + punaiset huulet ja bonuksena hyvin istuvat ja hyvän näköiset alusvaatteet...

Kommentoi