Bloggariäidin synttäriasu

Ma-material Girl

Musta toppi ja lyhyt vekkihame loivat kokonaisuuden, joka näytti kuulemma mekolta (ja siis kauniilta mekolta). Ruskean ja beigen sävyiset remmisandaalit ovat Sandilta ja ostettu silloin (n.7v sitten), kun Mikonkadun oma liike lopetti. Ne ovat siis palvelleet hyvin, mutta ainoa miinus on se, että jokaisista juhlista, kävelen kotiin ne kädessä... -Onneksi nämä juhlat pidettiin taloyhtiömme pihalla. Vähän kyllä harmittaa, että aina kun olen laittautunut, niin asukuvat unohtuvat tai kuvanlaatu on tällaista kökköä. Uskottehan kuitenkin, että kerrankin olin meikannut ja panostanut asuun! (Taitaa olla kameran osto pian edessä. Suosituksia otetaan vastaan.)

Kampaus tehtiin lettikiharoilla (yön yli) ja tikkukihartimella. Tykkäsin lopputuloksesta niin, että tein saman frisyyrin myös seuraavana päivänä töihin.

P.S. Pinterestissä minua seuravat, saattavatkin jo aavistaa, mitä aion hiuksilleni seuraavaksi tehdä. -Arvaatko sinä?

 

Top/ Filippa K, Skirt/ H&M, Shoes/ Sand

 

Kommentit

Luru
Changes

Kyllä! Uskon ja näen, että nättinä olet ollut! Muutenkin viime aikoina olet kuvissasi näyttänyt jotenkin todella hyvinvoivalta, levänneeltä ja raikkaan kauniilta. :)

Mindeka
Ma-material Girl

Oi kiitos Luru!

Viime aikoina on tosiaan tuntunutkin helpommalta elämä. Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, jos se välittyy myös kuvista lukijoille.

Olet kyllä ihana!

Kristaliina
Puutalobaby

Samat sanat kuin Lurulla. Näytät tosi hehkeältä, hyvinvoivalta!

Mindeka
Ma-material Girl

Wau! Enpä olisi odottanut tällaista kommenttivyöryä aiheesta ;) Mutta siis myönnän, että nyt tuntuukin erityisen hyvältä. Jonkinlainen tasapaino on siis löytynyt.

Kiitos kommentista, sinäkin Kristaliinaihanainen!

Caelia
Caelia's

Supertyylikäs mama, ja vautsivau noita kenkiä! Hyvältä näyttää oli kuvat sitten kökköä tai ei :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Caelia! Muistin kaivaa noi kengät kaapista, koska inspiroiduin sun Jeffreystä (Olikohan ne remmisandaalit Jeffreyt?)  niin paljon ;)

Kommentoi