Bloggarilta tilattu synttärikakku

Ma-material Girl

Jos joku miettii, että mistä saisi tilattua Helsingissä edullisen fantasiakakun, niin voin ehdottomasti ja täysin varauksetta suositella Marsipaanipossua.

Me etsimme kakuntekijää ja useiden vinkkien ansiosta, löysimme Niina Lehtolan. Hänen bloginsa vakuutti meidät niin täysin, että otimme häneen yhteyttä ja pyysimme tilauskakkua Gabrielin kaksivuotissynttäreille. (Linkit vie Marsipaanipossu- blogiin: ei maksettuja/ minua hyödyttäviä mainoksia.)

Noudimme kakun hänen kotoaan Itä-Helsingistä sovittuna ajankohtana. Kakku oli viimeisen päälle hieno ja kaikki yksityiskohdat olivat aivan älyttömän hienosti mietittyjä. Me annoimme ainoastaan ohjeen: "Traktorikakku, jossa voi seikkailla myös kissa tai ankka, jotka ovat pojan tämän hetkisiä suosikkeja."

Ja siis, katsokaa nyt tätä kakkua:

En olisi ikimaailmassa uskaltanut edes toivoa näin hienoa lopputulosta.

Jos siis joku miettii kakkutilausta, mutta epäröi, mikä todellisuus tulee olemaan, niin siksi tämä postaus: että te tietäisitte, kuinka hienoa työtä Marsipaanipossu tekee. Lisäksi, hän pyysi palautetta kakustaan, että mahdolliset parannukset pystytään korjaamaan jo seuraavalle tilaajalle. No, arvannette, että palautteemme oli positiivista.

Kakku kruunasi juhlapöydän ja -tilaisuuden, ja helpotti minua järjestelyissä. Tein itse vain suolaiset piirakat (feta-pinaatti- & kinkku-kesäkurpitsapiirakka) sekä muutaman rahkamustikkapiirakan.

Kiitos vielä kerran Marsipaanipossu! Tämä olkoon perheemme virallinen suosittelu kyseistä bloggaria kohtaan!

 

Muuta:

  • Kakku tilattiin noin kolme viikkoa ennen juhlia (yleinen tiedustelu)
  • Kakku toimitettiin tukevalla kakkualustalla, jossa sen saattoi laittaa myös esille juhlapöytään. Kannellinen kakkulaatikko tuli myös mukaan, joka helpotti kotiinkuljetusta (autolla).
  • Kakun pohjan (täyte- vai suklaakakkupohja) ja täytteet saa valita itse. Meillä oli suklaakakkupohja, jossa vaniljakreemiä ja marjatäytettä (mansikka, vadelma). Niina myös ehdottaa hyviä kombinaatioita, jos itse ei osaa päättää.
  • Sokerikuorrute tulee leikata terävällä leipäveitsellä, jolloin pala pysyy ehjänä. Kuorrute on makeaa. 
  • Koristeiden tukena saatetaan käyttää raakaa spagettia tms. joka tulee koristetta/ kakkua.
  • Kakku oli tilattu 25 hlölle ja oli todella reilun kokoinen. Vieraita oli meillä 28 hlä ja kakkua jäi vietäväksi vielä miehen työpaikallekin, seuraavana päivänä.
  • Kakku tulee syödä parin päivän kuluessa.
  • Hinta (28.7.2013) :
  • 25 henkilön fantasiakakku, laktoosittomana ja noudettuna 115€

 

 

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Vau mä en ole ikinä nähnyt noin hienoa kakkua! Ja noin täydellisesti teidän "ohjeisiin" räätälöity, olen sanaton...

Ehdottomasti ehdottomasti ehdottomasti mekin tilataan kakku tuolta - vaikka ei kakkuihmisiä ollakaan, Silvan 1-vuotissynttäreillä oli kakun tilalla Viennetta-jätskikakku. Kiitos vinkistä! Tällaiset taidonnäytteet kyllä toimivat mainoksena ihan itsessään, kun puskaradio tällaisesta kakkutaiteesta soi, niin luulisi tilauksia tulevan... Apua pitääköhän nyt jo tehdä tilaus ens huhtikuuta varten :D Koska tuohan on taidetta!

(hih ehkä huomasit, että mä oon tosta kakusta täysin lumoutunut)

Mindeka
Ma-material Girl

Mä harvoin haluan ajatella blogiani mainoskanavana, mutta nyt oltiin niin sanattomia tästä taideteoksesta, että en kertaakaan epäröinyt vinkata tästä ;) Todellakin suosittelen.

Haluan myös huomauttaa, että onhan niitä kakkujen tekijöitä, mutta suurimmalla osalla helsinkiläisistä, on hinnat n.7€/hlö. Laskepas, mitä olisi maksanut meidät 25hlön kakku sillä hinnalla... Aika huomattava ero

-Niinpä.

Suosittelen kyllä varaamaan "ajan" ajoissa, mutta ehkä ei ihan vielä kuitenkaan Kristaliina ;) Hih.

 

P.S. Kakusta saa myös kuitin.

 

mp (Ei varmistettu) http://marsispossu.blogspot.fi

Iso kiitos teille luottamuksesta kääntyä puoleeni! ♥

Kristaliina
Puutalobaby

mp, mä teen teille varauksen jo ens huhtikuulle :D

mp (Ei varmistettu) http://marsispossu.blogspot.fi

Hyvin voi tehdä alustavan varauksen, vaikka aikoja varmasti löytyy lähempääkin. :) Kevään varatuin viikonloppu on valmistujaisviikonloppu, jota jo varaillaan.

Vierailija (Ei varmistettu) http://marianherkkupuoti.blogspot.fi

Tää on kyllä upea kakku! Niina on kyllä to-del-la taitava kakkutaikuri! :)

Kommentoi