Bloggarilta tilattu synttärikakku

IMG_7734.JPG

Jos joku miettii, että mistä saisi tilattua Helsingissä edullisen fantasiakakun, niin voin ehdottomasti ja täysin varauksetta suositella Marsipaanipossua.

IMG_7735.JPG

IMG_7741.JPG

Me etsimme kakuntekijää ja useiden vinkkien ansiosta, löysimme Niina Lehtolan. Hänen bloginsa vakuutti meidät niin täysin, että otimme häneen yhteyttä ja pyysimme tilauskakkua Gabrielin kaksivuotissynttäreille. (Linkit vie Marsipaanipossu- blogiin: ei maksettuja/ minua hyödyttäviä mainoksia.)

IMG_7737.JPG

IMG_7738.JPG

IMG_7740.JPG

IMG_7739.JPG

Noudimme kakun hänen kotoaan Itä-Helsingistä sovittuna ajankohtana. Kakku oli viimeisen päälle hieno ja kaikki yksityiskohdat olivat aivan älyttömän hienosti mietittyjä. Me annoimme ainoastaan ohjeen: ”Traktorikakku, jossa voi seikkailla myös kissa tai ankka, jotka ovat pojan tämän hetkisiä suosikkeja.”

Ja siis, katsokaa nyt tätä kakkua:

IMG_7736.JPG

En olisi ikimaailmassa uskaltanut edes toivoa näin hienoa lopputulosta.

Jos siis joku miettii kakkutilausta, mutta epäröi, mikä todellisuus tulee olemaan, niin siksi tämä postaus: että te tietäisitte, kuinka hienoa työtä Marsipaanipossu tekee. Lisäksi, hän pyysi palautetta kakustaan, että mahdolliset parannukset pystytään korjaamaan jo seuraavalle tilaajalle. No, arvannette, että palautteemme oli positiivista.

Kakku kruunasi juhlapöydän ja -tilaisuuden, ja helpotti minua järjestelyissä. Tein itse vain suolaiset piirakat (feta-pinaatti- & kinkku-kesäkurpitsapiirakka) sekä muutaman rahkamustikkapiirakan.

IMG_7748.JPG

Kiitos vielä kerran Marsipaanipossu! Tämä olkoon perheemme virallinen suosittelu kyseistä bloggaria kohtaan!

 

Muuta:

 • Kakku tilattiin noin kolme viikkoa ennen juhlia (yleinen tiedustelu)
 • Kakku toimitettiin tukevalla kakkualustalla, jossa sen saattoi laittaa myös esille juhlapöytään. Kannellinen kakkulaatikko tuli myös mukaan, joka helpotti kotiinkuljetusta (autolla).
 • Kakun pohjan (täyte- vai suklaakakkupohja) ja täytteet saa valita itse. Meillä oli suklaakakkupohja, jossa vaniljakreemiä ja marjatäytettä (mansikka, vadelma). Niina myös ehdottaa hyviä kombinaatioita, jos itse ei osaa päättää.
 • Sokerikuorrute tulee leikata terävällä leipäveitsellä, jolloin pala pysyy ehjänä. Kuorrute on makeaa. 
 • Koristeiden tukena saatetaan käyttää raakaa spagettia tms. joka tulee koristetta/ kakkua.
 • Kakku oli tilattu 25 hlölle ja oli todella reilun kokoinen. Vieraita oli meillä 28 hlä ja kakkua jäi vietäväksi vielä miehen työpaikallekin, seuraavana päivänä.
 • Kakku tulee syödä parin päivän kuluessa.
 • Hinta (28.7.2013) :
 • 25 henkilön fantasiakakku, laktoosittomana ja noudettuna 115€

 

 

 

Kommentit (6)
 1. Tää on kyllä upea kakku! Niina on kyllä to-del-la taitava kakkutaikuri! 🙂

 2. Iso kiitos teille luottamuksesta kääntyä puoleeni! ♥

  1. mp, mä teen teille varauksen jo ens huhtikuulle 😀

   1. Hyvin voi tehdä alustavan varauksen, vaikka aikoja varmasti löytyy lähempääkin. 🙂 Kevään varatuin viikonloppu on valmistujaisviikonloppu, jota jo varaillaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *