Blogikirppis Helsingissä 27.9. alkaen!

Ma-material Girl

Helsingin Lönnrotinkatu 31:ssä alkaa huomenna blogikirppis!

Helsingin keskustaan on avannut uusi ihana sisustuspuoti Åkerkulla, joka päätti avajasten kunniaksi tempaista käyntiin myös blogikirppiksen, jonne muutamat paikalliset bloggaajat saivat tuoda kirppisvaatteitaan ja -tavaroitaan myyntiin. Kirppis kestää 14.10. asti, ja myytävää täydennetään tarpeen mukaan.

Koska lähtötilanne vaatekaappini kanssa näytti tältä (ks. kuvat), käytin tilanteen hyväksi ja karsin myyntiin kaksi Ikea-kassillista vaatetta ja korkokenkiä, jotka hinnoittelin houkuttelevan edulliksi. Myynnissä on PAL-JON Filippa K:ta, farkkuja kaikilta mahdollisilta valmistajilta, sekä mm. Marc By Marc Jacobsin kukkaro, vöitä, pikkumustia ja (mainitsinko jo?) korkkareita.

Åkerkullan omistaja on hurmaava ja sydämellinen Rose, johon tutustumista vähintäänkin suosittelen siinä shoppailun lomassa. Tulen ennustamaan hänelle ja liikkeelleen vankumattoman luotettavaa asiakasryhmää, jotka poikkeavat sisään joskus varmaan myös vain ihan ohikulkiessaan. Tällaisiin henkilöihin on aina ihanaa tutustua!

Kirppisaarteidemme lisäksi, löydät liikkeestä mm. vanhoista ikkunoista tehtyjä peilejä sekä muuta pinnalla olevaa sisustustavaraa.

Kipin kapin siis Lönkalle ja Åkerkullaan:

Ma-Ti Suljettu
Ke 10-18
To 11-17
Pe-La 10-15
Su 12-15.30

 

P.S. Tsekkaa Instagramista kuvia tämän viikonlopun ajan Åkerkullasta: #shopmycloset #akerkulla ja #blogikirppis -häshtägeillä!

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Olen tänään vienyt sinne lisää tavaraa (Ikea-kassillisen), joten kaikki, jotka aikovat poiketa myös Kaapelin kirppiksellä, niin poiketkaa ihmeessä myös täällä!!

 

Kommentoi