Blogitunnustus ja paljastuksia itsestäni

Kiitos tunnustuksesta Bättre Liv- Eerika ja Puutalobaby- Kristaliina! Olen kiitollinen ja iloinen.

versatile-blogger-award.jpeg

1) Anna tunnustus eteenpäin muille bloggareille  ja ilmoita heille tunnustuksesta

Lukemani blogit liittyvät yllättäen perhe-elämään ja muotiin, kuten omakin palstani. Olen koukussa tällä hetkellä mm. Caeliaan, jonka tyylistä olen jatkuvasti kateellinen. Se on lähestulkoon oman pukeutumiseni vastakohta , mutta käsittämättömän raikas ja rohkea, ja siksi kahlaan läpi jokaisen hänen kirjoituksensa. Caeliaa ja minua yhdistää kiinnostus muotiin, mutta tietenkin myös äiteys.

Hymyn huulilleni nostaa joka postauksen myötä Kristaliina, jonka vauvaoivallukset naurattavat ja tuovat hyviä muistoja mieleen, oman esikoiseni alkumetreiltä. Kuinka olinkaan voinut jo unohtaa selkäkakan! Kristaliinan blogissa miellyttää positiivisuuden lisäksi myös sen rehellisyys ja avoimuus. Kuka ei tykkäisi hänestä?!

En ole kirjoittajana lahjakas, joten kadehdin bloggareita, jotka osaavat muotoilla jokaisen tunteen kauniiksi ja uskottaviksi sanoiksi, jotka saavat lukijan myötäelämään kokemaansa: Anna Karhunen ja Eerika tekevät sen ja saavat sen vaikuttamaan helpolta! Molemmat viimeksimainitut suosikkini ovat myös rohkeasti jakaneet viimeaikaiset vastoinkäymiset kanssamme, jotka muistuttavat meitä, ettei elämä ole aina vain onnellista. Toivotan molemmille erittäin paljon voimia ja aurinkoa elämään!

Ja jos vielä hetkeksi takerrutaan blogitunnustuksen nimeen, eli oikeasti monipuolisuuteen, niin tunnustuksen saa vielä  Luru, laurafree ja A. Sinivaara.

2) Kerro 7 asiaa itsestäsi

 1. Olen kenkäfriikki. Omistan aivan liikaa korkokenkiä ja sandaleja ja ballerinoja ja nilkkureita ja saappaita. Oikeastaan minulla on eniten epäkäytännöllisiä ja korkeita (mutta kauniita!) kenkiä, joita hoidan ja säilytän huolellisesti. Haaveilen isommasta asunnosta, jotta saisin kenkäni esille, jolloin myös muistaisin (!) mitä kaikkea omistankaan.
 2. Siivoan aina ennen vieraita. Kukaan ei pääse meille ilman, että olen kerennyt tarkistaa paikat.
 3. Rakastan kloritin tuoksua.
 4. Olen sosiaalinen ihminen. Nautin työssäni eniten asiakkaiden tapaamisesta ja heidän kanssaan juttelusta.
 5. Kiinnyn ihmisiin helposti.
 6. Jokainen ihminen on luottamukseni arvoinen, mutta jos sen pettää, en anna sitä (oikeastaan ikinä) anteeksi.
 7. Olen äärettömän herkkä ihminen. En pysty lukemaan kaikkia uutisia (eläinrääkkäykset, perhesurmat,koulukiusaamiset) tai katsomaan kaikkia ohjelmia , koska alan pelkäämään (kauhuelokuvat) tai/ja itken lohduttomasti ja kauan (kuolemantapaukset). Suren myös paljon läheisteni ja ystävieni puolesta, joskus jopa menetän yöunet toisten ongelmien takia.

 

3) Kiitä tunnustuksen antajaa ja lisää tunnustuksen kuva blogipostaukseesi.

Kiitos vielä kerran ihanat Eerika ja Kristaliina! Pus!

Kommentit (3)
 1. Oi Ananas! Miten mä kehtasin jättää sut pois listaltani! Nooooooou… (Nyt hävettää)

  😀

  Mä annan sulle tässä ja nyt, erillisen tunnustuksen: Olet uskomattoman kaunis tuon mahan kanssa, vaikka olet varmaankin helpottunut, että tytöt ovat jo sylissäsi. Onnea hurjasti & tuplasti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *