Carpe diem

20131004_154446.JPG

 

Light weight down jacket/ Ellos, Jeans/ H&M, Vest, Shoes and knit/ Filippa K, Jewellery/ Ideakoru By Maarit Naakka

 

20131004_165149.JPG

20131004_162745.JPG

 

Tämän hetkinen suosikkikoruni saapui postitse perjantaina. Kaunis, minimalistinen design ja tärkeä elämänohje on kiteytettynä samaan koruun. Koruun, joka todella puhuttelee minua. Harjavaltalainen Maarit Naakka tekee Ideakoruja pääosin hopeasta, mutta myös muista materiaaleista. Tutustuin häneen vuosia sitten helsinkiläisen PR-toimiston pressipäivillä, jolloin sain ensikosketukseni brändiin. Ideakorun slogan on Goethen lausahdus: Memento vivere eli Muista elää. Koruja (ja muista pieniä lahjatuotteita) saa valmiilla (Memento vivere, Carpe diem)  tai sitten aivan omanlaisellaan tilaustekstillä. Suosituimpia on Maaritin mukaan aforismit ja lasten nimet. Tässä muuten yksi mahtava lahjaidea sellaiselle, jolla on jo kaikkea.

Ensimmäinen Ideakoruni on simppeli laatta, johon on kaiverrettu perheenjäsentemme nimet. Uudessa ihastuksessani ihastuin nimenomaan tekstiin. Carpe diem, Tartu hetkeen, on ehkä jonkun mielestä kulunut sanonta, mutta myös niiiiiin totta. Tänä syksynä toivon sen antavan minulle rohkeutta kokeilla siipiäni jossain kenties aivan uudessa, mutta myös muistaa nauttia niistä aivan tavallisista päivistä perheemme kesken.

 

20131004_165309.JPG

20131004_162806.JPG

Ideakorun kotisivuille pääset tästä. Linkki ei tuo minulle lisäansiota, mutta on kiitokseni Maaritille. (Molemmat korut saatu lahjaksi.)

 

Carpe Diem!

 

 

Translation: I´m totally in love with this new necklace from finnish Ideakoru. It says: Carpe diem, and I´m totally gonna do it!

Kommentit (2)
  1. Onpa kaunis koru 🙂 Ja ei, kyseistä elämänohjetta ei tosiaan voi kuluttaa loppuun!

    1. Kiitos Kaisa H!

      Se todella on hyvä elämänohje ja kaunis koru. Tuo oliiviketju on muuten hyvä valinta, sillä se ei takerru hiuksiin lainkaan. Olen pitänyt sitä yötä päivää, eikä yksikään niskahius ole sotkeentunut siihen. (Joka yleensä on koruissa minulla ainakin ongelmana.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *