Cooperin testi ennen ja jälkeen juoksukoulun

Eilen saimme (adidasheimon kanssa) mahdollisuuden osallistua Cooperin testiin, vaikka varsinaiset kimppatreenit onkin lauantaita vasten jo ohi. Juoksin kesäkuussa 2013 ensimmäisen Cooperini aikuisiällä ja päätin loppukesästä kokeilla sen uudelleen, testimielessä, että kuinka paljon juoksukoulusta on apua. Tulokset ovat aika selkeät:

26.6.2013

2430m

 

28.8.2013

2550m

 

 

1175145_10151625915083435_50913263_n.jpg

Sanomattakin selvää, että fiilis on mahtava! Nyt ymmärrän käsitteen ”kilpailla itsensä kanssa”, sillä nyt sen oikeasti -ja ensimmäistä kertaa elämässäni- tein.

 

Tulos on siis omassa ikäluokassani (31-v) erinomainen.

Kommentit (17)
 1. Kiitos kaikki tykkääjät ja kommentoijat!

  Huomenna sitten yritetään selättää se toukokuinen kympin aika: 1:02 -Pitäkää peukkuja!!

 2. Hienosti parannettu! Hyvä sinä!

  Minä taidan olla niin rapakunnossa että taitaisi tulokseksi tulla ehkä kilometrin luokkaa 🙂
  Olen Olivian syntymän jälkeen vähän laiskasti liikkunut, ja siitä on kauhea morkkis koska ennen sitä liikuin aina paljon. Mutta nyt on jo vähän edistytty – eilen aloitin taas pitkän tauon jälkeen Tai Chi’n uudestaan.

  1. Kiitos, kiitos Caelia!

   Meidän juoksukoulun tytöt veti kyllä kaikki ihan kunnioitettavan suorituksen (>2400m) , joten oletan, että koutsaamisella on ollut merkittävä osa tähän omaan suoritukseen ja parantamiseen. Onkin mielenkiintoista tehdä pian loppuyhteenveto tästä juoksukoulusta ja siitä, kuinka paljon onkaan sen myötä muuttunut. -Kunhan se kympin aika siis paranee myös 😉

   Ja älä huoli, minäkin aloitin kunnolla liikkumaan vasta 2013 keväällä, jolloin G oli reilu 1,5v. Sitä ennen liikunta oli lähinnä uintia tai vesijuoksua -Kerran viikko/ 2 viikkoa.

   Aina kerkeää aloittamaan!

   Talvi tulee olemaan kyllä haasteellinen, koska pakkanen ja lumi on aina saanut intoni laantumaan. (Jännä juttu.) Mutta, tuolla cooperilla juttelin parin tytön naisen kanssa, jotka ovat jo pari talvea juosseet -Ja vieläpä ilman piikkejä. Ehkä siis rohkaistun kokeilemaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *