Cubus on avannut verkkokauppansa myös Suomeen!

Aika lailla tasan vuosi sitten pääsin tutustumaan Cubuksen Tapiolan myymälään, jonne heidän lastenvaatemallistonsa lanseerattiin. Viime viikolla huomasin, että he ovat avanneet myös verkkokaupan Suomeen. Klik,klik -Ja paketti pojalle oli matkalla meille.

En ole tutustunut juurikaan heidän naistenmallistoonsa, mutta lastenmallistossa on tosi kivoja ja edullisia juhlapaitoja ja chinos-housuja. Tilasin Gabrielille parit neljät yläosat ja tänään paketti saapui postissa kotiin. Juuri sopivasti Isänpäiväksi. Kyllä Vaarin ja Isin sydän mahtaa sulaa, kun poika astelee juhlalounaalle rusetti kaulassa. Hih.

 

 

cubus2.JPG

cubus3.JPG

Heillä jatkuu edelleenkin tarjous: Ota kolme, maksa kaksi, joten jos mielit tutustumaan heidän valikoimiinsa, niin täältä sinne pääsee. (Postaus ei sisällä yhteistyölinkkejä).

 

cubus1.JPG

 

 

Translation: Cubus has opened its online store also to Finland -And I already ordered these to our son. Cuties!

Kommentit (2)
  1. Oi, tuo juhlapaita on kyllä tosi söpö! Muutenkin kaunis idea pukeutua juhlavammin, jos isänpäivää vietetään porukalla..Muistan ikuisesti, kun ensimmäisen lapsen ensimmäisenä päiväkotivuotena puis pojan enkä tajunnut, että päiväkodin esiintymiseen olisi voinut laittaa jotakin parempaa..Sain mieheltäni ikuisen opetuksen, koska hän toden teolla suuttui kun oli pukenut pojan verkkareihin (vielä ne kaikkein kauheimmat kaapista!)

    1. Kiitti kommentistasi! Tuosta kauluspaidasta se tilauspäätös lähtikin, täytyy myöntää. Sitten kun tarjous oli 25% alennusta JA Osta kolme, maksa kaksi, niin aloin selailemaan 😉 Itse heräsin tähän tarpeeseen päivää ennen ensimmäistä tarhakuvausta, jonne olisin tahtonut jotain vastaavaa. Eihän tämä tietenkään siihen kerennyt, joten tarhakuvaus mentiin jollain ihan perusasulla -Mikä on myöskin ihan ookoo, koska ainakin siitä kuvasta sitten muistaa, miltä lapsi oikeasti näytti tuona aikana, kun niitä joskus mummona selailee albumista. Hih.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *