Dark blonde -Finally!

Ma-material Girl

Kävin maanantaina Gyylissä värjäämässä hiukset. Ystäväni Susanne tekee siellä kampaajan hommia, joten vaikka kyseessä olikin uusi kampaamo minulle, kynnys mennä sinne oli matala, hänen ansiostaan. (Olen siis yleensä skeptinen vaihtaamaan kampaajaa. Hih)

 

Vaikka edellisestä tyven tummennuksesta ei ole (kotiäidin mittapuulla) vielä kulunut kauaakaan, oli kokonaisuus kovin vaalea ja aika ankea. Tavoitteena oli taas se sama Dark blonde, joka oli jo edellisellä kampaamokerralla toiveena. Luottokampaajallani ei ollut aikoja saatavilla yhtä nopeasti kuin olisin halunnut, joten päätin kokeilla Susannea.

 

Pikainen kuulumisien vaihto ja värjäämään.

 

Koska oma värini on kovin vaalea,  Gyyliläiset pitivät pikabriiffin siitä, mitä sävyä tyveen kannattaa laittaa, että tulos olisi luonnollinen, mutta entistä tummempi, jota kuitenkin eniten kaipasin. Seurasi muutama 007 vai oliko se 700 tai jopa 008 -salakoodien vaihto, josta minä en ymmärtänyt mitään, joten keskityin Ellen lukemiseen ja maitokahvini ryystämiseen. 

 

Päädyttiin sitten tyvivärjäyksen lisäksi laittamaan myös niitä raitoja, joita viimeksi jäin miettimään. Lopputuloksen kannalta, raidat olivat juuri se jokin, jota olin kaivannutkin. Mahtavaa!

Tässä väri käsittelyn jälkeen:

 

 

Koska raidoitus on aivan käsittömän kapeaa, kokonaisuus on eläväinen ja astetta (tai muutamaa..) tummempi. Olen todella tyytyväinen!

 

 

Hiustenlaiton ohessa, keskustelimme rennosti niitä näitä, joten ei liene yllättävää, että myös blogini tuli puheeksi. Lopputuloksena se, että Susanne lupasi kaikille blogini lukijoille -15% alennuksen, lokakuun aikana hänelle varatuista väri+ leikkaus -käsittelyistä.

 

Jos siis mielit väri+leikkaus -käsittelyyn, suosittelen kokeilemaan Gyylin Susannea.

Toimi näin:

  • Varaa aika lokakuun aikana soittamalla, netissä tai Facebookissa, Susannelle. Itse ajan ei tarvitse olla lokakuussa, vaan koskee myö pidemmälle syksyyn varattuja aikoja.
  • Mainitse, että olet blogini lukija, niin saat -15% alennuksen
  • Nauti uudesta kampauksestasi ja ihanan rennosta Gyylin tunnelmasta

(Studio Gyyli, Bulevardi 15, 00120 Helsinki)

 

Tässä lopputulos vielä luonnonvalossa.

 

Miltä näyttää?

 

 

Translation: I finally got the dark blonde -colour I´ve been longing for, from Studio Gyyli/ Susanne. She offered also -15% discount for my readers, from her own colour+cut -treatments that are reserved during October 2013. Studio Gyyli/ Susanne/ Bulevardi 15, 00120 Helsinki

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

:) Kaunis! 

Mä oon itse tähdännyt viime talvesta saakka melko samaan sävyyn, mutta vaan toisesta suunnasta: mulle laitettavat raidat on vaaleita.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Ella F.!

Kohdatkaamme siis puolitiessä: Vaalenna sinä, niin minä tummennan. Kohta olemme hiussamikset ;)

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.com

Tosi nasta! Sopii sulle oikein hyvin :)

Liv
Päiväuniaika

Onks tää joku tän ajan trendiväri? Mulla on 4 tuttua nyt lähiaikoina värjänny samalla tavalla (ja aika samalla värillä) ja nyt sinä :) 

tosi hyvältä näyttää! :) 

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Liv!

Kyllähän tää taitaa hieman trendikästä nyt ollakin, mutta itseäni kiinnosti enemmän saada hiukset eläväisen ja vähän tummemman sävyiseksi. Tuo juurikasvuhan meni jo silloin kuukausi (Vai kaksi? Vai kolme..?) sitten, mutta silloin en ollut niin tyytyväinen lopputulokseen, koska raitoja ei laitettu, niin kokonaisuus ei ollut yhtään entistä tummempi. Paitsi tyvestä.

Pelkäsin raidoitusta siksi, että mielessäni pyöri vai milleniumin aikaiset julmetun leveät tolpparaidat, jotka olisi tehnyt kokonaisuudesta... Hmm.... Aivan jotain muuta kuin luonnollisen. Sanotaan näin ;) Mutta tämä osoitti loistavaa itsevarmuutta Susannelta, koska asiasta ei juurikaan neuvoteltu, vaan hän ymmärsi heti, mitä olen hakemassa.

Mindeka
Ma-material Girl

Ja ammattitaitoa, etenkin. (Julkaisin kommentin vahingossa.)

TiinaMariN.

Luonnollinen ja superkaunis! Itselläkin ollut suunnitelmissa värjäyttää oma väri (maantie) takaisin... Tää vetyperoksidiblondi on turhan kimurantti ylläpitää. Kuivat latvat ja keltaisuus on ikävät sivuoireet, vaikka vaaleassa viihdynkin:(

 

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti TiinaMari!

Se oma värihän on nyt nii-in trendikästä, että näkisin sen senkin takia sulla ;)

Mulla oli noin seitsemän vuotta sitten niin vaaleaksi värjätty hopeahuppu, ettei sitä tarvinnut enää loppujen lopuksi edes värjätä hiusväreillä. Hopeashampoo tarttui hiuksiini niin hyvin, että muuta värikäsittelyä ei tarvittu... Muistaakseni värjäytin sen vain kerran enemmän kauraan taittavaksi  (ex tempore) ja siitä lähtien olenkin tämän tyyppisestä haaveillut.

Pikkuhiljaa hyvä tulee?

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos miakuusisto! Aina yhtä positiivinen ja ystävällinen!

Piipo79

Joo, on kyllä erityisen hyvä!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Piipo79!

Tästähän tuli oikein kehupostaus :) Ei haittaa :)

phocahispida

Ihan tosi luonnollisen näköinen, mutta silti makea, raidat ei hyppää yhtään silmille!

Hauskaa, että samana päivänä hiusasiossa olin minäkin liikkeellä. Köyhänä opiskelijana kyseessä oli vaan ihan kotivärjäyskokeilut:
http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/10/09/norppalan-kotivarjaamo/

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti myös phocahispida! Meillä on useasti muissakin asioissa sama ajoitus, blogijuttujen suhteen ;) Olen huomannut ennenkin ;)

.Tiia

Hyvältä näyttää! Luonnollinen ja raikas :).

Kommentoi