Daydreaming

Ma-material Girl

Valkoiset kukat piristävät aina

 

Kahvi ja suklaa pelastavat päivän kuin päivän

 

Suurin osa astioistakin on jo pakattu

 

Ehkä vähän liian iso lamppu, jopa siihen meidän isoon uuteen asuntoon?

 

Tämä lyhyiden hiusten ihailu alkaa olemaan jo niin vakavaa, etten huomaa muotikuvissa enää vaatteita, vaan upeita, raikkaita ja kevyitä hiustyylejä. Kuinkakohan pahasti puoliso järkyttyisi, jos ihan oikeasti leikkaisin? Kerkeäähän ne parissa vuodessa kasvamaan takaisin, että hääkampaus on toteutettavissa ;)

 

Translation: Dreaming about white flowers, our new home and it's decoration and a shorter hair cut. -Should I, could I, would I?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Leikkaa ihmeessä, vähän lyhyempi on niin paljon kevyemmän ja hyväkuntoisemman tuntuinen ja näköinen! Hiukset on uusiutuva luonnonvara ja ne kasvaa aina takaisin, joten turha sitä on liian pitkään pähkäillä. Sitäpaitsi lyhyempäänkin saa todella kivoja kampauksia! :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Anna mennä vaan, minäkin epäröin ja haikailin pitkään voinko leikata pitkää morsiustukkaani, mutta tämä rouvatukka ylipitkä polkka on ollut niiiin kivaa vaihtelua!

Tai no..tästä kommentista voisi kyllä päätellä, että pidä tukka ja leikkaa sitten häiden jälkeen haikeudella ;)

EWE

Aika kampaajalle vaan, jos noin paljon tekee mieli uutta hiusmallia :) Hiukset kyllä kasvavat takaisin pitkiksi.

Komppaan myös tuota, mitä edellä sanottiin, että lyhyempi hius näyttää hyväkuntoisemmalta. Itse rohkaistuin puoli vuotta sitten leikkauttamaan ylipitkän polkan entisten pitkien hiusten tilalle. Ja nopeasti ne ovat kasvaneet tänä aikana. Haaveilen siis jälleen pitemmistä hiuksista - ellen sitten mene leikkauttamaan niitä takaisin jossain vaiheessa :)

Kommentoi