DIY: Syöttötuolin maalaus valkoiseksi

Ma-material Girl

Olen ylittänyt itseni. Tartuin hiekkapaperiin ja pensseliin ja maalasin poikamme puunvärisen syöttötuolin muuhun sisustukseemme sopivaksi.

 

Hiomiseen sekä ensimmäisen maalikerroksen maalaamiseen meni vain n.2,5h, eli täydellisesti juuri pojan päiväunien verran. Toisella maalauskerralla lopputuloksesta tuli tasaisempi ja peittävämpi, kuitenkin puunkuviot läpi näyttävä.

 

En voisi olla tyytyväisempi! Kiitos Bauhausin auttava myyjä, Helmi- kalustemaali sekä Lilyn Haidi.

 

 

 

 

 

Kommentit

Anna Karhubear

Tosi hieno! Paljon tyylikkäämmän näköinen, siinä on samaa "lasten tuote aikuisten hillittyyn kotiin" kuin eräässä Brion mustassa pinnasängyssä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos!

En tule varmaan ikinä toipumaan siitä, etten ostanutkaan sitä mustaa pinnasänkyä... Olis pitänyt vaan melkein koko sisustus pistää uusiks sen takia :D Toisaalta, nyt tykkään valkoisesta, mutta JOS ikinä aiomme toista lasta, niin pitää olla isompi kämppä, jossa mustakin näyttäisi killeriltä! Heh heh..

Anna Karhubear

Meillekin saadaan mustaa pinnaa, kun kultsi osti huutonetistä vanhan ja romuisen Artekin ritiläpenkin ja aikoo kunnostaa sen ja maalata kiiltomustaksi, njam! Maalinkatkua luvassa siis meilläkin :)

kolme3
Arctic Avium

Hienosti onnistu!  sussa taitaa olla vähän maalarin vikaa =)

Mindeka
Ma-material Girl

Anna Karhunen: Pics or it didn´t happen!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Haidi, kolme3! Mutta faktahan on se, etten välttämättä olis uskaltanut ryhtyä tohon ilman sun postausta :)

Kommentoi