Eilen oli kauniimpaa kuin tänään

Sateista sunnuntaita Lilyläiset!

Eilen pääsin vih-doin-kin urheilemaan. Koska synnytystapani oli sektio, jouduin lepoilemaan neljä pitkää kuukautta (puhumattakaan loppuraskauden pakkolöhöilystä!) ennenkuin pääsin harjoittamaan kuntoani ja raitistamaan pääkoppaani.

 

Lauantaina, vähän puolenpäivän jälkeen, Hesarin uimahalli on ihanan tyhjä ja rauhallinen. Ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen pääsin tilanteeseen, jossa todella saan antaa mieleni ja aistieni levätä, eikä tarvitse huomioida tai edes puhua kenellekään. Aaah. Täydellistä.

Siellä minä siis liplattelin menemään, 30min täyttä höyryä eteenpäin: 17 kertaa päästä päähän. Ja ikäänkuin tämä ei olisi jo ollut enemmän kuin uskalsin ensimmäiseltä treeniltäni toivoa, pääsin saunaan, jossa ei ollut ketään. Ei ketään. Sinne minä istuin keskelle ylintä laudetta ja heitin löylyä just niin paljon kuin huvitti. (Pienestä on yleensä niin sosiaalinen ihminen tyytyväinen.)

 

Sanomattakin siis selvää, että mieli on iloinen ja levännyt. Edes pojan 4kk:n tiheän imun kausi (kaikkea sitä oppiikin äitinä) ei haittaa, vaikka se siis tarkoittaakin heräämistä ja syöttöä 1-2h välein…. Minä menen uimaan myös ensi viikonloppuna!

Tästä se alkaa -Kohti uuttavanhaa kuntoa!

Jee!

 

 

Kuva lainattu täältä.

Kommentit (3)
  1. Hei Hertta ja Mari K. !

    Kiitos, kiitos ja kiitos. Meillä menee oikein hyvin. Nukumme tehokkaasti  1-3h pätkissä (toivottavasti väliaikaista) ja teemme hampaita, käännymme mahalleen, peruutamme, nauramme paljon, kikatamme ääneen ja puremme ihan kaikkea.

    Iloiset päivitykset jatkukoon, pimeyttä ja synkistelyä kun on jo tarpeeksi 🙂

  2. Ihanaa, minä just eilen metin, että miten teillä sielä menee (:

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *