En mä olekaan niin massasta poikkeava kuin luulin

Jostain syystä, olen aina kuvitellut olevani trendikäs, mutta silti persoonallinen, oman tyylini omaava nainen. Eilen illalla tajusin kuitenkin sen, etten todellakaan ole. Ainakaan niin paljon, ja sanan oikeassa merkityksessä, kuin haluaisin.

Kaksitoista vuotta muotialalla työskennelleenä, olen kyllä huomannut, mikä on tyyliäni, mutta onko se sittenkään minun tyylini, vai suunnittelijoiden ja massamuodin simppeli yhdistelmä?

Jotain massamuotia tai yhtä tiettyä vaatekappaletta vastaan olen taistellut ja jättänyt sen kauppaan (ainakin siis aluksi), vain siksi, että kaikilla on sellainen. Mutta sitten sen pahimman huumaan laannuttua, huomaan edelleen haikailevani sitä kaappiini. Kuten esimerkiksi nyt vaikkapa Elin Klingin Nowhere– teräskärkiset kengät. En osta, en. Mutta kuitenkin nyt omistan ne. Kiilakorkoiset lenkkarit. En osta, en varmasti. Kunnes eilen huomasin klikkaavani ne virtuaaliostoskoriini ja myhäileväni tyytyväisenä. Kukkakuosiset housut. Ei, ei, ei. Mutta edelleen, kesän jälkeenkin, kaipaan niitä kaappiini. Ei tämä nyt ihan kaikkeen päde, mutta aika moneen kuitenkin. Asusteissa selkeästi useammin! Legginsit, bootsit, niitit, UGGit, parkatakki, boyfriend- jakku, paljettijakku, gladiaattorisandaalit… And the list goes on and on.

Ostan uutta aika harvoin. (Tai siis, mikä on harvoin? Pari kertaa vuodessa? Kyllä, mielestäni se on aika harvoin.) Tiedän, mitkä ovat pukeutumiseni kulmakivet (ärsyttävä sana): pillihousut, jakut ja mustat mekot. Niitä olen vaalinut kaapissani jo kauan, enkä varmaan ikinä kyllästykään niihin. Miksi minua siis häiritsee, että loppujen lopuksi pukeutumiseni ja tyylini mukaileekin, hyvin selvästikin, massamuotia?

En osaa sanoa.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (7)
  1. Tärkeintä on juuri se että on oma itsensä, silloin tyyli,blogi,elämä,kaikki, toimii! ja Mindeka: TOIMII 🙂 oli kiva lukea just tää sun juttu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *