Ensimmäinen tarhaviikko, ensimmäinen tauti

Ensimmäinen tarhaviikko onnistuneesti takana! Siis tavallaan. Perjantai-iltana aloin tuntemaan oloni hieman huonoksi, joka paljastuikin illan mittaan kohoavaksi korkeaksi kuumeeksi. Yön tärisin kahden peiton alla ja aamuyöstä otettu lääke sai minut heräämään hikilammikosta. (Hurmaavaa ja mukavaa)

Ja tiedän, tiedän:

Olimme varautuneet tähän kyllä. Olen kuunnellut varmaankin puoli vuotta kaksi vuotta kertomuksia siitä, kuinka ensimmäiset tarhakuukaudet menee sairastellessa, yskiessä, oksennellessa ja jos oikein hyvä tuuri on, kihomatoja/ täitä etsiessä. Mutta siksipä me aloimmekin ottamaan jo hyvissä ajoin,jo ennen tarhan aloitusta,  koko perhe D-vitamiinia ja Gefilus- tehojuomia. Poikkeuksellisesti siis. No, paljonpa oli apua.

 

Toistaiseksi vain minä olen kipeänä, mutta takaraivossa paukuttaa jännitys: kuka sairastuu seuraavaksi ja muuttaako tauti muotoaan. (Kristaliina ja Caelia: me emme ainakaan vielä oksenna!) Ensi viikolla on paljon tärkeitä kokouksia ja tapaamisia, joita ei voi siirtää, eikä niistä oikein voi poissakaan olla. Voi Luoja, anna minun parantua ja muiden pysyä nyt terveinä!

 

Pohdin tässä sellaista, että aikamoinen tuuri minulla on lapsen myötä ollut: Aina kun on jonkun ystäväni synttärit, jonka juhliin muuten olisin päässyt osallistumaan, niin edellisenä (tai samana) iltana viimeistään sairastun. Kesällä 2012 matkasin taksilla vatsatautisena Espoosta kotiin ja tänään skippaan isot kemut kuumeen takia. Aika peestä, saanen sanoa.

 

 

P.S. Huomasitteko jo, että Nelliinasta tulee äiti? Onnea!

Kommentit (1)
  1. Meilläkin eka tarhaviikko takana, ja ihan hyvin meni!

    Ja nyt neiti kauheassa flunssassa. Viime yönä ei paljon nukuttu, kun neiti vaan pihisi ja rohisi eikä saanut kunnolla hengitettyä kun pää on niin täynnä räkää. Ja mies työmatkalla. Toivottavasti tää menis nopeasti ohi!!

    Paranemisia sinne! Toivottavasti sullakin menee pian ohi eikä muut sairastu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *