Fashion-kirppis @ Maxill

Ma-material Girl

 

Taas oli se aika kesästä kun muotijoukot suuntasivat ajoissa aamupäivästä Korkeavuorenkadulle, ravintola Maxilliin, jossa pidetään muutaman kerran vuodessa Fashion-kirppis. Myyjät ovat usein bloggareita tai muuten muodin parissa työskenteleviä, joten siitä kirppiksen nimi.

Myytävä tavara on enimmäkseen merkkikamaa, luonnollisestikin laadukasta ja siksi myös hinnat ovat normikirppistä korkeammat. Joka kerta tarjolla on ollut mm. Acnen, Filippa K:n, Tiger of Swedenin, COSin, Dieselin, Whyredin, Marc by Marc Jacobsin ja Samujin vaatteita ja/tai asusteita. Ja huom. Myös miehille! On siellä nähty myös luksusmerkkien vaatetta ja laukkuja myytävän, joten aina siellä on ollut pakko käydä edes kääntymässä. Täällä ei siis ole vaaraa, että joutuisi feikkien kanssa huijatuksi, päinvastoin: Löydöt saattaa olla jotain aivan mieletöntä.

 

Fashion-kirppiksellä pyöri tällä kertaa (poikkeuksellisesti) myös kameramiehet.

 

 

Kuten aina, saalis oli hyvä:

Puolisolleni sininen (100% villaa) J.Lindebergin puku ja kaksi slimmiä kauluspaitaa, sekä itselleni Filippa K:n ribattu valkoinen lurupaita ja Massimo Dutin neulejakku. Rahaa meni yhteensä 70€. Oikeastaan, kun miettii, että sain sillä hinnallla puvun (joka oli muuten napakymppi!) puolisolleni, yhteissumma on naurettavan pieni.

 

 

Miltä näyttää?

Aika hyviä löytöjä, eikö vaan?

 

 

Translation: This summer´s second Fashion-kirppis (fashion flea market) was held on last sunday @ restaurant Maxill (Korkeavuorenkatu Helsinki).

I found J.Lindeberg´s wool suit (which was perfect by the way!) and few shirts for my boyfriend and for myself Filippa K´s Tencel rib Top and Massimo Dutti´s knit jacket, all total 70€. Ridiculously nice founds, right?

Kommentit

Petra Koivisto
you feelin it

Oi, mahtavat löydöt! Mulla tarttui mukaan basic käyttökamaa, Acnen t-paita ja Filippa K:n musta villaneule X

Mindeka
Ma-material Girl

Mä huomasin sen neuleen myöskin, mutta vasta siinä vaiheessa, kun se oli sun kätösissä ;) Jos et olisi ostanut sitä, niin varmaankin olisin itse tarttunut siihen. Heh.

Puvun ex-mies (Ei varmistettu)

Vähän jännitti myydä ilman sovitusta, mutta aivan mahtava kuulla, että puku sopi ja sai uuden elämän!

Mindeka
Ma-material Girl

Mä toivoinkin, että saisit tätä kautta tiedon, että nappiin meni :) Kiitos vielä kerran! Puoliso oli todella tyytyväinen ja yllättynyt!

Kommentoi