Fashion-kirppis @ Maxill 6.4.2014

Ma-material Girl

 

 

 

Fashion-kirppis tulee taas! Varaa kalenteriisi sunnuntai 6.4.2014 ja suuntaa kaverin kanssa Korkeavuorenkadulle, Ravintola Maxilliin.

 

 

Olen aiempina vuosina tehnyt Fashion-kirppikseltä mahtavia löytöjä, ja ensi sunnuntaina aion tehdä parhaani, että muutkin tekisivät mahdollisimman hyviä löytöjä:
-Olen nimittäin tällä kertaa yksi myyjistä!

Jos siis tyylini kolahtaa, suosittelen olemaan ajoissa paikalla. Kaappini kokevat lähipäivien aikana suursiivouksen ja laitan eteenpäin hyvinkin käyttökelpoista ja hyväkuntoista merkkivaattetta, kaikkea XS-M kokojen väliltä.

(mm. COS, Dr.Denim, Filippa K, Whyred, Diesel, Zara jne. ja arvatenkin myös korkkareita 39)

 

 

 

 

Fashion-Kirppikselle mahtuu kerrallaan rajoitettu määrä asiakkaita, joten jonon muodostumiselta ei voi estyä. Varaa mukaasi siis hyvää seuraa, kiireetön aikataulu, tukku käteistä (tai mahdollisesti MobilePay*) ja isot ostoskassit, jolla kannat löytösi Maxillista kotiin.

 

 

*MobilePay mahdollistaa maksamisen tekstiviestillä, kunhan sekä myyjällä että asiakkaalla on käytössään tuo sovellus. Se sopii kaikkien pankkien käyttäjille, mutta mitään ohjeistusta Fashion-Kirppikseltä tai varmuutta ei sen käyttömahdollisuudesta ole, varaa siis mukaasi myös käteistä!

 

Nähdään sunnuntaina!

 

 

Translation: Fashion-Kirppis (Fashion flea market): next sunday, April 6th at Restaurant Maxill, Korkeavuorenkatu. Sellers are f. ex. bloggers (like me), Stylists, Fashion workers etc. Cash only. Welcome!

Kommentit

Caelia
Caelia's

No voi buuuu, tuo päivä on jo kalenteriin buukattu. Ensi kerralla sitten :(

Mindeka
Ma-material Girl

No voi buubuubuuuuu! Olisipa ollut kiva yllätys, törmätä sinuun siellä!

Kommentoi