Gallup: Mikä on maailman hirvein haju?

Ma-material Girl

Minä väitän, että maailman hirvein haju on vaipparoskis (molemmilla sisällöillä varustettu), jonne äiti heittää pumpulin, joka on kynsilakanpoistoaineessa. Annetaan ehkä hautoa tunnin tai kaksi ja kun seuravan kerran avaat kylppärin oven, niin: Voilá.

Herregud sentään!!!

Keksitkö mitään kauheampaa??

Kommentit

phocahispida

Ääneni menee omalle silmälle, jota käristetään laserilla.

Messwvä palaneen kudoksen haju ja hei oma silmä...

Vierailija (Ei varmistettu)

ulkoroskis jossa on kaikensorttisia jätteitä, mutta sipuli pahin ja kuuma auringonpaahde,joka öö...elävöittää hajut....uh

toiseksi tulee veriripuli (hoitoalalla sitäkin joutunut joskus haistelemaan)...haisee usein kuolemalta.

Liv
Päiväuniaika

Jaa, ääni menee kyllä n. 4 viikkoa putsaamattomalle kissanhiekka-astialle + 4 kissan yhdistelmälle. 

Joskus nuorena asuttiin kerrostalossa sen aikaisen poikakaverin kanssa, naapurissa asui vanha juoppo ja yläkerrassa asui tuttuja kissoineen. Ei tiedetty, että juoppo oli lähtenyt ulkomaanmatkalle viikoksi ja saman viikon lopulla tutut päätti putsata kissanhiekka-astiansa. Koko rappukäytävä haisi niin kuolemalle, että me oltiin jo soittamassa isännöitsijää vilkaisemaan sen juopon asuntoon. 

Mindeka
Ma-material Girl

Nyt tuli kyllä niin pahoja, että taidan ollakin onnellinen, että joudun haistelemaan tätä hajua :D

phocahispida: APUA. Mä saatan nähdä painajaisia tästä.

Vierailija: Jäin miettimään tuota hoitoalan kokemustasi ja meinasin kysyä, että mikä se on, mutta jätetään se vaan arvoitukseksi. OK?

Liv: HAHAHH, muistan itsekin joskus syyllistyneeni tuohon "rapussa haisee kuolemalle", mutta ilmeisesti ruumiita ei ole täällä(kään) vielä ollut..

 

P.S. Jos menee hissiin juopon jälkeen, niin siinä on kyllä sellainen viinan (joksus ekstrana myös ulosteen) katku, että pidättää automaattisesti  hengitystä. -Ettei vaan itsekin tule hengitysilmasta humalaan :D

Kommentoi