Grand opening Helsinki

Ma-material Girl

Huomenna se aukeaa, nimittäin Helsingin uusi Filippa K -myymälä!

 

 

Tänään illalla on VIP -avajaiset, jonne ystäväni A:n kanssa menemme. Saa tämä mammakin taas kosketusta vähän muuhun kuin vauvamaailmaan ;)

Kuva Oslon vastikään avatusta flagship storesta: (www.filippa-k.com)

 

Onnea Helsinki!

 

 

 

Filippa K Helsinki, Kämp Galleria (uusi!)


Filippa K Helsinki, Kluuvi (uusi!)


Filippa K Helsinki, Stockmann

 

Kommentit

kellygrowingup (Ei varmistettu)

Onko tämä nyt tullut siihen meidän Filipan tilalle, vai ovatko ne nyt yhdessä toiminnassa? :o Tai onko tämä Filippa nyt Maranellon alla vai jonkun ihan toisen myymälä :o pitää käydä kurkkaamassa :)

Mindeka
Ma-material Girl

Liike joka oli ennen Kämp Gallerian sisällä on muuttanut uusiin tiloihin Kluuviin. Sieltä saa nykyisin myös miesten vaatteita ja avajaisia siellä juhlittiin viime viikolla. Se on kokonaisuutena ehdottomasti vierailun arvoinen!

TeemuP (Ei varmistettu)

Onnea Helsinki?? Paremminkin onnena Helsingin Naiset....Todella suuri pettymys että Aleksanterinkadun myymälä on omistettu pelkästään naisten mallistolle.
Osaisikohan Filippa K josku myydä myös miesten vaatteita kun niitä kerran valmistavatkin? Olisi miehenä mahtava myös Helsingissä ostaa Filippaa heidän omasta liikkeestään ,eikä Maranellon pikku rekistä.
Toisaalta Filippa K:n laatu on heikentynyt (..voisiko syynä olla "made in China"...?) joten voin siirtyä muiden merkkien asiakkaaksi jkt.

Mindeka
Ma-material Girl

TeemuP, ymmärrän turhautumisesi. Myös minä odotin miesten vaatteita tuonne uuteen myymälään.

Kommentoi