Hääpuku Zalandolta?!

google.JPG

….eikai sentään??

(Piti mennä ihan katsomaan, ja vastaus on: Ei.) 😀 Ellei siis hae jotain aivan muuta kuin perinteistä.

 

Mitä liikettä suosittelet? Mitä et? Kerro kaikki tietosi aiheesta, mihin kannattaa suunnata ensisovitukselle?

Kommentit (27)
  1. Huh huijaa. Minulla ikäviä kokemuksia Stilissimasta: palvelu oli ylimielistä, tympeää ja jopa tylyä. Puvut tosin olivat hienoja. Useimmissa muissakin liikkeissä palvelu oli huonoa: olin vissiin jotenkin erilainen morsian jo kuusi vuotta sitten kun halusin jotain muuta kuin kermakakkuosastoa… Stocka jäi mieleen hyvän palvelun ansiosta. VIP oli aivan kauhea, samoin Meslewi (tosin siellä en päässyt tuulikaappia pidemmälle).

  2. Nyt tulee tosi myöhäinen kommentti, mutta kommentoin silti 🙂 Suosittelen lämpimästi etenkin Stilissimaa ja Lovebirdsia! Oman pukuni ostin alkuvuodesta Stilissimasta. Etukäteen en osannut oikein kuvitella itseäni hääpukuun ja suurin osa puvuista oli päällä lähinnä ahdistavia tuhansine raskaine tyllikerroksineen ja kutittavine pitseineen, mutta Stilissimasta löytyi myös ihania ilmavan kevyitä, vähän perinteisestä poikkeavia pukuja. Myyjät ovat myös ihan mielettömiä: Stilissima oli ensimmäinen paikka, jossa kävin ja Hanna sai hyvin epämääräisistä kuvailuistani etsittyä heti juuri ne puvut, jotka olivat täydellisiä, mutta joita en olisi itse edes lähtenyt sovittamaan. Lopulta päädyin kauppakierroksen jälkeen takaisin Stilissimaan ja ostin puvun, joka oli toinen kaikista sovittamistani!

    Sen sijaan minulla on ihan eri kokemus Stockmannin hääpukupalveluista kuin muilla tänne kommentoineilla: sain siellä todella ylimielistä palvelua. Mennessäni sinne minulla oli jo jonkinlainen ajatus siitä, millaisen puvun haluaisin: simppeliä, pitsiä, ei kovin muhkeaa eikä mielellään olkaimetonta. Myyjä iski eteen kuvakansiot ja käski katsella sieltä kiinnostavia pukuja. Niitä hän sitten haki ensin sovitukseen, ei siis itse ehdottanut aluksi mitään. Lisäksi, vaikka kerroin nuo kriteerit, hän kantoi jatkossa aina vain leveämpää ja koristeellisempaa olkaimetonta pukua sovitettavakseni. Ymmärrän, että jos kuvaukseen sopivia pukuja ei ole, niin tyhjästä on paha nyhjäistä, mutta voisi sitten säästää sekä omaa, että asiakkaan aikaa ja sanoa sen suoraan. Vaikka hänen mielestään nuo muhkeat puvut saattoivatkin näyttää hyvältä päälläni, niin ne eivät olleet lainkaan sitä mitä hain ja sen sanoinkin.

    Ja tuohon kysymykseen siitä, päätyikö sellaiseen pukuun mitä ajatteli täytyy sanoa, että ainakin minulla se puku, jota olin erityisesti etukäteen ihastellut ei sitten näyttänytkään päällä enää niin hyvältä. Puku oli kaunis ja näytti ihan hyvältä päällä, mutta olin jo siinä vaiheessa sovittanut sitä ”The Pukua”, ja mukana ollut makutuomarikin sanoi, että vaikka puku näytti hyvältä, niin en vaan hehku siinä niin kuin siinä toisessa. Ja sama kävi monen muunkin puvun kanssa. Eli kannattaa kuitenkin sovitella aika paljon erilaisia pukuja, sillä ”ihan hyvä” ei ole (minusta) hääpuvussa riittävästi ja joku yllättävä voikin osoittautua suosikiksi.

    Ja tosiaan ei todellakaan haittaa olla ajoissa: itse olin liikkeellä n. puoli vuotta ennen häitä ja osa puvuista rajautui pois jo pitkien tilausaikojen takia. Onnea hääpuvun etsintään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *