Haluatko mukaan Piltin tuotetestaukseen? -Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ma-material Girl

Kaupallinen kampanja, Yhteistyössä: Piltti Hedelmähetki

Piltti lähetti meille tuotetestaukseen uusia annosvälipalapusseja, joita esiteltiin vapun tienoolla jo Puutalossakin. Jos onni ei potkaissut Kristaliinan arvonnassa, niin nyt on mahdollisuus kokeilla uudestaan!

Samasta asiasta on kyse siis täälläkin: Saan jakaa tuotetestaukseen kymmenelle lukijalle Piltti Hedelmähetki- tuotepaketin, josta testiryhmän (ja omia) kokemuksia ja kommentteja kerätään parin viikon päästä tänne, omaan postaukseen.

 

Ensi kosketukset Piltin Hedelmähetkivälipalaan, joka jo pruuttanakin tunnetaan: (Ja kaikki jotka ovat yrittäneet kuvata taaperoa juuri sillä "oikealla hetkellä", tietävät miten siinä kuitenkin käy.)

"Kerkesinpäs kääntyä, Hih!"

Lisää tärähtäneitä kuvia: "Jaa, mitäs makua tää olikaan? "

Äiti katso! Osaan tanssia!

Hyvät uutiset: Kaiken tämän hyppimisen ja riehumisen jälkeen, välipalapussi on tyhjä, eikä lattioilla näy tippaakaan sosetta!

 

 

Piltti Hedelmähetket ovat siis luomuja, 100% hedelmää ja ilman lisättyä sokeria. Yksi pakkaus vastaa yhtä hedelmää, joten toimii täydellisenä välipalana reissussa, arjen kiireissä tai vaikka lastenjuhlissa. Näin nopealta tuntumalta voin todeta, että annospussi, jonka taapero voi itse ryystää vaikka pyöränistuimessa, pitkän tarhapäivän jälkeen tai autossa, (jolloin ei tarvitse pyyhkiä liiskaantunutta banaania/ riisikakun palasia aivan kaikkialta) toimii kyllä meille. 

 

 

Jos siis sinäkin haluat mukaan testailemaan näitä, jätä kommenttiosioon nämä tiedot:

  1. Kuka tuotetta teillä testaisi? (ei ikärajaa: vink vink, soseisiin myös mieltynyt työkaverini)
  2. Sähköpostiosoite (Ilman sähköpostiosoitetta jätetyt kommentit eivät valitettavasti osallistu arvontaan)

 

Arvon kymmenen testipakettia Piltti Hedelmähetkiä kaikkien kommentoijien kesken. Arvonta päättyy perjantaina 16.5.2014 kello 21:00.

 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti (nimet/nimimerkit kerrotaan toki myös täällä blogissa) ja pyydetään välittömästi kotiosoitetta tutelähetyksen toimittamista varten. Testiaikaa on noin viikko, jonka jälkeen kommentit ja kokemukset jaetaan kaikille blogin lukijoille, oman Piltti-postauksen muodossa.

 

Ilmoittaudu mukaan, än yy tee, NYT!

 

Edit 16.5.2014, klo 06:16:
Sähköpostin voi jättää sille varattuun kenttään, josta vain bloginpitäjä näkee sen TAI ihan normaalisti kommenttiosioon (josta se näkyy kaikille). Lilyn rekisteröityneillä ei näy kaikilla meiliä nimimerkkinsä alla, joten myös rekisteröityneiden kannattaa jättää se varmuudeksi.

 

 

Translation: Wanna test organic Piltti Hedelmähetki- smoothie-kind-of-fruit-things? Leave your reply (before May16th at 9p.m) here and tell who's gonna be the tester (kid? you? what age? etc) and be sure you remember to leave your e-mail address, Please. Good luck!

Kommentit

AikkuAikku (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan mielihyvin koska meidän perheessä on oikea makuasiantuntija, Hupu 8, 5 kk.

Henna25v (Ei varmistettu)

Olisi mukavaa päästä testiryhmään, Piltti on niin luotettava merkki.

MM
Maijan matkassa

Haluamme mukaan! Testaajina olisivat 1,5-vuotias ja 3-vuotias vanhempineen. Sähköposti: aitiposti@gmail.com.

Positiivista

Minäkin ilmottadun mukaan, terveisin eräs 23v joka eilen tuskaili pilttipurkin kanssa ilman lusikkaa. Oli vähintäänkin mielenkiintoisen näköistä :D ansku_bansku90 at hotmail.com

Nannil (Ei varmistettu)

Me (minä) haluaisin mukaan testiin, Piltin suurkuluttajana (koska vatsavaivat, Piltti helpottaa) ja raikkaiden välipalojen rakastajana <3 anni_88@msn.com

NinaK (Ei varmistettu)

Meillä näitä testailisi eskarilaiseni =).

hennariiikkkaa (Ei varmistettu)

Henski, 22-vuotias opiskelijatyttönen haluaisi päästä mukaan testiryhmään :))

meillä pruuttailisi Sisu 9,5kk ja vähän varmaan äitikin ;) inka.rasilainen@gmail.com

Ella F.
Siperian Ella

Mä luulin, että oikea hetki taaproisen kuvaamisen oli se, milloin mä lupasin meidän testihlöä kuvata mikäli onni suosii, eli se hedelmämössösuihkulähde :D Eli meillä testaajana olisi hedelmäsosesuihkulähdemestarimme, meili on tuo tuttu ellannukkekoti(at)gmail.com

Nuori ukki (Ei varmistettu)

Olen niin innoissani tyttärenpojan hoidosta, hän on nyt kohta 9 kk ja maistaisimme mieluusti yhdessä kun muutenkin hän ruokailee meillä joka päivä ja on oikein tarkka poika mausta, osaa sanoakin jo yvaa..

cocov (Ei varmistettu)

Me mielellään tullaan mukaan testaajiksi. Eli päätestaajana meillä Eemeli 1,5 v. innokas hedelmäsoseiden syöjä. Lisäksi 30v. äitikin maistelee tällaisia herkkuja mielellään.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Meillä testiin osallistuisi kohta kaksivuotias taapero ja todennäköisesti myös minä :) kahvittelija82@gmail.com

binkku (Ei varmistettu)

Tulisin erittäin mielelläni testaukseen mukaan! Olen puhelinasiakaspalvelutyössä ja kun asiakkaita on 50 jonossa ja hyvä kun henkeä ehtii vetämään puheluiden välissä, olisi nuo välipalapussit niiiiiiiin käteviä. Kun ei ehdi omenaa rouskuttamaan tauolla, tuo menisi sukkelasti suuhun ja maha kiittäisi :) Täällä toimisi testaajana 21-vuotias nuori nainen.

Mansikkamaa

Meidän muksut ja tämä äiti tulisi mielellään mukaan testaukseen. Muksut ovat jo 7-ja 9-vuotiata ja aina ruinaavat kaupassa Pilttipurnukoita jälkiruuaksi ja mikä ettei, ennemmin kuin namia. Itsekin pidän Piltistä ja joskus tulee hotkaistua pahimpaan nälkään. Tällä kertaa kuitenkin muksut, ne parhaimmat ja vaativimmat asiantuntijat saisivat testata, jos arpaonni kalahtaa.

 

tiia68@gmail.com

Caelia
Caelia's

Mukana ollaan! Jos arpaonni osuu, Olivian lisäksi testaa luultavasti myös äippäkin :)

caeliascup@gmail.com

Siili82 (Ei varmistettu) http://vaatehuttuja.blogspot.fi/

Tytär 7 v ja poika 5v testaisivat mielellään :)

Yli-ikäinen? (Ei varmistettu)

Täällä näitä tulisi testaamaan minä, kohta 19 -vuotias helsinkinläinen. Aina innokkaana otan vastaan uudet eväsideat, ja usein kiertelenkin kauppaa etsien uusia "testi-eväitä". Olisi hauska kokeilla miten kyseinen tuote soveltuisi evääksi. "Perus-piltit" ovat säännöllisessä käytössä, mutta niistä koituva lasijäte häiritsee, kun aina ei ole mahdollista löytää lasinkeräyspistettä eväät syötyä.

riik
3h+kasvimaa

meillä testihenkilönä toimisi V 1v 1kk. Ja yhteystiedot: 3hkasvimaa@gmail.com

minttu47 (Ei varmistettu)

3-vuotias poikamme on innokas syömään hedelmäsoseita, joten hän maistelisi enemmän kuin mielellään.

Mindeka
Ma-material Girl

Voi, miten mahtavia testiryhmäläisiä jo nyt ilmoittautunut!

Ja mikä hienointa: Jokaisella on toistaiseksi sähköpostiosoite mukana! Kiitos!

 

Osallistumisaikaa perjantaille klo21 asti!

Mukaan mukaan!
Meillä testailijana nirso 2,5 vuotias neiti :)
jennni.hu@gmail.com

Hiisukas (Ei varmistettu)

Meillä testaisi kolmevuotias lapsi ja kyllä äitikin voisi osallistua :)!

Hetkiä arjesta

Meillä testailijoina toimisivat 3-ja 5v-pojat ja minä. Tosi usein on tilanteita,että kaahataan johonkin bussilla väsyneinä ja kiukkuisina..esim.päiväkotipäivän jälkeen kirjastoon,ruokakauppaan yms.ja ne on just niitä hetkiä johon kaivattaisiin jotain kevyttä,helppoa,nopeaa ja sotkematonta ruokaa..joten mielellämme kokeilisimme ;)

nenna_s@hotmail.com

Arhippa (Ei varmistettu)

2,5-v kuopus, jonka kanssa ollaan koko ajan viuhtomassa siellä sun täällä ja eväsruoan pitää sekä maistua, olla sottaamatonta ja helposti mukana kuljetettavaa

Janttara (Ei varmistettu)

Itse testailisin, ikää päälle 50v, töihin olen laiska ottamaan omia eväitä mukaan. Usein on lastenlasten kanssa mummulla samat eväät kun hedelmäsosepurnukan nappaan mukaan aamukiireessä. On vain vähän raskaita nuo lasipurkit kantaa. Luomu olisi plussaa!

Nellukka (Ei varmistettu)

6-vuotias poika ja 9-vuotias tyttö täällä olisi testaajiksi tyrkyllä. Lähinnä ehkä poika, tyttö on sen verran ronkeli, etten ole varma suostuisiko edes maistamaan. Pojalle kelpaa yleensä lähes kaikki.

Jaana H (Ei varmistettu)

makean nälkäinen "pikku riiviö" haluaisi testata tätä pilttiä. ;)

Eija H. (Ei varmistettu)

Itse testailisin, ikää on 29 v. Ja odotan esikoistani syntyväksi tasan kuukauden päästä.

caara (Ei varmistettu)

minä testaajana, juoksuharrastuksessa ja pitkän matkan juoksuissa näm ovat erittäin hyviä!

Saka (Ei varmistettu)

Meillä testaajina olisivat mummon pieni nopealiikkeinen 2 vuotias ja esimerkkiä hänelle antaisi oma 6 vuotiaani!
Ja tietysti mummo maistelisi itsekkin:-) Ja varmasti maistiaisilla kävisi vähän kuin "salaa" 14vuotiaani ja vielä loput nappaisi armeijapoika. Ja pappa kyselisi: eikö mulle jäänyt mitään...;-)
Saka
satu.kantoluoto@hotmail.com

RiinaKi (Ei varmistettu)

Testaaja: Aksu 9,5kk

Miltsukka
Varpaillaan
  1. Kuka tuotetta teillä testaisi? Minä voisin testata, olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta. Kun ei sitä omaa pientä nyt vielä ole.
  2. Sähköpostiosoite millaa.ruotsalainen@gmail.com
Karo7 (Ei varmistettu)

Täältä mukaan testailemaan lähtisivät kohta 8kk olevat kaksoset sekä heidän kohta 3v. isoveli.

mangoriini (Ei varmistettu)

Meillä soseita maistelisi 1,3 v Eve-tyttönen yhdessä 12 ja 11 -vuotiaiden tätiensä kanssa. Lisäksi tämä mummeli maistelisi itsekin mielellään :)

punainentupa

Testaajina poikatrio: 2,5v, 5v ja paljon urheileva kohta 9v. Sekä lennookkaasti mukana äiti ja isä 32v, joilla autossa syöminen on välillä ihan arkista puuhaa:)

Bikepunx (Ei varmistettu)

Meiltä ilmoittautuu testaukseen 11-kk vaaveli. mahtaakohan ellen's kitchen -pruutit jäädä kakkoseksi?-)

AnneKa (Ei varmistettu)

Täällä olis astetta isompi testiryhmä: 11v, 7v, 4v, 2v ja 9kk. :D (ja ehkä äiti ja isikin ihan pikkuisen ;) ) pinjuska@gmail.com

Noora1 (Ei varmistettu) http://sukkaputkella.wordpress.com

Meillä testaajina toimisivat 5 kk ja 2 v tytöt.

Tuulis (Ei varmistettu)

Itse käyttäisin välipalana, voisin kokeilla jälkiruokiin

Tellervo (Ei varmistettu)

Mielelläni ryhtyisin testaamaan kyseistä tuotetta. Kolme maistajaa löytyy tästä
On nuorta ja vanhaa

Franz (Ei varmistettu)

Virallisena testaajana toimisi veljentyttöni 7,5kk ja epävirallisena hänen tätinsä 32 v. :)
roska (at) tuumin.net

Samsam (Ei varmistettu)

Täällä olisi kiireinen 21-v opiskelijapoika, jolle maistuu hedelmäiset välipalat ja jonka äiti käskee syömään Luomua!

Susma (Ei varmistettu)

Moikkis, täältä lähtisi testaajaksi pieni ja pirteä Piltti melkein 5 kk.. Ada nimeltään!

Sonttu (Ei varmistettu)

Vauhdikas poika 2v 4kk palaa halusta päästä testaamaan herkkuja.

A.I. (Ei varmistettu)

1.Täällä olisivalmiina testaamaan 2,5-vuotias tyttönen
2. aho_immonen(at)hotmail.com

mliisa (Ei varmistettu)

Päätestaajana täällä toimisi 6 kk pikkumies ja äiskä voisi myös maistella, hyviä kun hedelmäsoseet ovat, tosin tätä pruuttia ei ole vielä tullut kokeiltua. :)
maline@hotmail.fi

Mrs. Pink (Ei varmistettu)

Testiryhmämme ilmoittautuu! Mr. L 8kk ja neiti C 4v. Äiti ei millään jaksais rehata noita lasipurkkeja kaupasta kaiken aikaa :D Ollaan liikkuvaa sorttia, joten senkin puolesta kevyempi pakkaus puoltaisi paikkaansa hoitolaukussa! Niin, ja meillä äiti syö aina loput mitä jää...

Vau mikä vauva!

1v 10kk mimmi vois testata, joko onnistuu paremmin kun vauvana, jollon syömismekanismia ei ihan vielä hoksattu... :)

Pitääks rekisteröidyltäkin olla osote? vaumikavauva@gmail.com

Mindeka
Ma-material Girl

Kaikilla rekisteröityneillä ei ole asetuksissa valittuna kohtaa, että s-posti näkyisi kommentoidessa automaattisesti, joten parempi varmuudeksi jättää TAI tarkistaa asetuksensa profiiliasetuksista.

Vau mikä vauva!

Tästä mä en oo tiennytkään! Mulla ei varmaan oo, koska hlökohtasta osotetta en oo halunnut näkyviin ja blogille tein sähköpostin vasta myöhemmin. Omilla sivuilla vaan näkyy osote. Täytyykin laittaa :)

Mietin sitä siis silläkin että rekisteröityneenhän saa oman blogin kautta helposti kiinni, mut jos "arvontatiedot" menee suoraan esim muualle arpojalle niin sillonhan niitä ei varmaan lähetä huuteleen. Samapa tuo siis sinänsä, mut hyvä kun tuli puheeks!

Pages

Kommentoi