Haluatko mukaan Piltin tuotetestaukseen? -Ilmoittaudu mukaan nyt!

Kaupallinen kampanja, Yhteistyössä: Piltti Hedelmähetki

20140422_173859.JPG

Piltti lähetti meille tuotetestaukseen uusia annosvälipalapusseja, joita esiteltiin vapun tienoolla jo Puutalossakin. Jos onni ei potkaissut Kristaliinan arvonnassa, niin nyt on mahdollisuus kokeilla uudestaan!

Samasta asiasta on kyse siis täälläkin: Saan jakaa tuotetestaukseen kymmenelle lukijalle Piltti Hedelmähetki– tuotepaketin, josta testiryhmän (ja omia) kokemuksia ja kommentteja kerätään parin viikon päästä tänne, omaan postaukseen.

 

Ensi kosketukset Piltin Hedelmähetkivälipalaan, joka jo pruuttanakin tunnetaan: (Ja kaikki jotka ovat yrittäneet kuvata taaperoa juuri sillä ”oikealla hetkellä”, tietävät miten siinä kuitenkin käy.)

20140422_174008.JPG

”Kerkesinpäs kääntyä, Hih!”

20140422_174022.JPG

Lisää tärähtäneitä kuvia: ”Jaa, mitäs makua tää olikaan? ”

20140422_174044.JPG

Äiti katso! Osaan tanssia!

20140422_174223.JPG

Hyvät uutiset: Kaiken tämän hyppimisen ja riehumisen jälkeen, välipalapussi on tyhjä, eikä lattioilla näy tippaakaan sosetta!

 

 

Piltti Hedelmähetket ovat siis luomuja, 100% hedelmää ja ilman lisättyä sokeria. Yksi pakkaus vastaa yhtä hedelmää, joten toimii täydellisenä välipalana reissussa, arjen kiireissä tai vaikka lastenjuhlissa. Näin nopealta tuntumalta voin todeta, että annospussi, jonka taapero voi itse ryystää vaikka pyöränistuimessa, pitkän tarhapäivän jälkeen tai autossa, (jolloin ei tarvitse pyyhkiä liiskaantunutta banaania/ riisikakun palasia aivan kaikkialta) toimii kyllä meille. 

 

 

Jos siis sinäkin haluat mukaan testailemaan näitä, jätä kommenttiosioon nämä tiedot:

  1. Kuka tuotetta teillä testaisi? (ei ikärajaa: vink vink, soseisiin myös mieltynyt työkaverini)
  2. Sähköpostiosoite (Ilman sähköpostiosoitetta jätetyt kommentit eivät valitettavasti osallistu arvontaan)

 

20140422_174322.JPG

20140422_174327.JPG

Arvon kymmenen testipakettia Piltti Hedelmähetkiä kaikkien kommentoijien kesken. Arvonta päättyy perjantaina 16.5.2014 kello 21:00.

 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti (nimet/nimimerkit kerrotaan toki myös täällä blogissa) ja pyydetään välittömästi kotiosoitetta tutelähetyksen toimittamista varten. Testiaikaa on noin viikko, jonka jälkeen kommentit ja kokemukset jaetaan kaikille blogin lukijoille, oman Piltti-postauksen muodossa.

 

Ilmoittaudu mukaan, än yy tee, NYT!

 

Edit 16.5.2014, klo 06:16:
Sähköpostin voi jättää sille varattuun kenttään, josta vain bloginpitäjä näkee sen TAI ihan normaalisti kommenttiosioon (josta se näkyy kaikille). Lilyn rekisteröityneillä ei näy kaikilla meiliä nimimerkkinsä alla, joten myös rekisteröityneiden kannattaa jättää se varmuudeksi.

 

 

Translation: Wanna test organic Piltti Hedelmähetki– smoothie-kind-of-fruit-things? Leave your reply (before May16th at 9p.m) here and tell who’s gonna be the tester (kid? you? what age? etc) and be sure you remember to leave your e-mail address, Please. Good luck!

Kommentit (64)
  1. Jos aikuisetkin saa osallistua 😉 niin charlotta.moisio@gmail.com

  2. Kolmevuotias ja 9kk lapsenlapsi testaisi ja kyllä mummollekin maistuu marjan maku

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *