Harjoittelua hääbudjettiin

Ma-material Girl

Edellisessä postauksessani kyselin, mistä häiden suunnittelu kannattaisi aloittaa, ja kuinkas ollakaan, aika monien (myös minun) mielestäni se alkaa niinkin ihanasta ja romanttisesta kuin budjetista. Onneksi olin kurssini loppuvuodelle valinnut hyvin (?), sillä juuri nyt söherrän vastauksiani mm. näihin:

 

 

Kyllä, talousmatematiikkaa. Aah. (Yök)

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Aahhahahh! Mä muistan miten mä vihasin talousmatematiikkaa aikoinani, ei mennyt numeroallergiselle kaaliin ei sitten millään. Mutta noita prosenttilaskuja väkerrän nyt päivittäin, ja kun luin nuo ylläolevat, olin silleen että oliko ne noin helppoja silloinkin. :) Käytännön kokemus näköjään ratkaisee, talousmatikassakin. 

Mindeka
Ma-material Girl

Ja se, että saa käyttää Exceliä!

CougarWoman
CougarWoman

Joo hyi. :D

Mindeka
Ma-material Girl

Mä tykkään! :D

Siis, kun jouduin kaivamaan funktiolaskimen jostain lapsen lelulaatikoista esiin (heh, ei ole pahemmin käytetty lukion jälkeen), niin kyllä nousi kylmän hiki otsalle. "Miten hitossa tätä käytettiin!?"

Morsio
Mennään vaan!

Hihhih, mahtavaa! t. veroasiantuntija :))

Silkkitassu

Täällä kirjanpitäjä! Tykkään kovasti matematiikan tehtävistä! Geometria oli ainut jota vihasin, kun eivaantaivu! Alv hommat on tuttua kauraa.

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä haluan kouluun....! =D Mä RRRRRRakastan talousmatematiikkaa! t. taloustyyppi

Kao Kao

Oi nuo kuulostaa kivoilta nuo sun laskut, terkuin palkka-asiantuntija. Tai no mun titteli on nykyään development specialist, mut kyl mä niitä palkkojakin lasken :)

Kommentoi