Harri Koskinen: Moomin Light

Ma-material Girl

"Muumipeikko-valaisin on suunniteltu rohkaisemaan meitä jokaista olemaan utelias."

Muumilamppu on tullut kotiin!

Pyyntöjenne mukaisesti, kerron hieman käyttökokemuksia lampusta, jos siellä on joku toinenkin, joka harkitsee lampun ostamista.Olemme käyttäneet lamppua noin viikon verran, joten tässä tulee huomioitamme:

Kaavailimme valoa yövaloksi, ja sellaiseksi se myös päätyi. Lampun valo on aika kirkas, joten ihan himmeää valaistusta tarvitsevalle se ei ole paras yövalovaihtoehto.Meillä on kuitenkin vilkkaan mielikuvituksen omaava poika, joka kaipaa pehmeää valoa huoneeseensa ennen nukahtamista. Vaikka valo on valaiseva, se ei ole kova tai häiritsevä -Päinvastoin. Pehmeä muovipinta tekee valosta hellävaraisen.

Sijoitimme lampun pojan pöydälle, jolloin se toimii myös apuvalaistuksena esim. piirtäessä.

Lamppu on kaunis ja soveltuu sisustuselementiksi mainiosti. Koska kolmevuotiaan pojan huone alkaa uhkaavasti (ja äidin etukäteisestelyistä "Meille ei sitten tule autojulisteita" huolimatta) täyttyä kovin poikamaisista yksityiskohdista, sopii lamppu kokonaisuutta pehmentäväksi yksityiskohdaksi.

Huone kaipasi yö-, tunnelma-, mutta myös apuvalaistusta, koska yksi kattolamppu on isohkoon huoneeseen liian vähän. Muumilamppu soveltuu kaikkiin näihin hyvin. Tämä on muuten vaihtoehdoista se pienin: 30cm. Valitsemalla isomman koon, siitä saa varmasti vieläkin vaikuttavamman ja valaisevamman version.

Olemme erittäin tyytyväisi hankintaamme, ja ennen kaikkea, poika hihkui ilosta kun lamppu avattiin laatikosta eräänä iltana.

"Tämä on minun ikioma Muumilamppuni! Se on minun lempileluni!"

Materiaali on muuten jotakin muovia, joten sen putomista ei tarvitse ihan hirveästi pelätä. Pohja on ruuveilla kiinni, joten pikku-tutkijat eivät pääse (ainakaan nopeasti ja ilman työkaluja)  käsiksi hehkulamppuun tai sähköjohdon liitoskohtaan.

Turvallisin mielin, pidämme Muumimme lastenhuoneessa.

Translation: Moomin Light (30cm)/ Harri Koskinen, Feelis Helsinki

More information: info@feelis.com, www.feelishelsinki.com/moomin

Shop: https://www.moomin.com (10% discount for all subscribers)

Kommentit

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Tuo on kyllä upea ja ajaton. :) Itse olen haaveillut Hattivatti-valaisimesta. 

Mindeka
Ma-material Girl

No nythän siihen olisi alennuskin saatavilla! Vinkkasin tänää Facebookissani, että All Things Moomin antaa kaikesta nyt 20% alennuksen (jolla hinta alkaa olemaan jo jotenkuten siedettävä, tsihihii).

Torey
Näissä neliöissä

Ihana! Mä tahdon! (Mahtaakohan tuo aviomies olla samaa mieltä...) :D

Mindeka
Ma-material Girl

Mun mies joko piti siitä, tai ei vaan uskaltanut myöntää, ettei oikeasti pidä siitä ;)

Torey
Näissä neliöissä

Jos voitan lotossa ni ripottelen pitkin asuntoa muumi, hattivatti ja Nukku-Matti -lamppuja! :D

Mindeka
Ma-material Girl

Joo! Kunnon joukko niitä Hattivatteja -Aivan kuten ohjelmassakin aina! Ja muumit sinne keskelle paniikkiin halailemaan ;)

Kao Kao

Voi se näyttää niin vekkulilta! Täällä on toinen vilkkaan mielikuvituksen omaava, joka ei aikuisenakaan uskalla katsoa kauhuleffoja, kun ei sitten saa unta :)

Mindeka
Ma-material Girl

Haha, sama juttu kao kao! En ole uskaltanut katsoa kauhuja enää varmaan kahteenkymmeneen vuoteen (no, okei, vähän liiottelen), ja nyt kun olen ollut yksin pari yötä kotona, niin pelottaa ihan hulluna mennä nukkumaan :D Tarkistelen ikkunat ja parvekkeen oven monesti illan aikana, ihan kuin tänne oikeasti kukaan kiipeisi.... Eikai?

Kao Kao

Mä katsoin pari vuotta sitten Harry Potterin ja sit valvoin viikon verran, koska olin ihan varma, et mun sängyn alla on vampyyri :) 

Ei sinne kukaan kiipeä! mä nukun täällä ihan rauhassa parvekkeen ovi auki ja tää on sentään villiä vantaata (okei, hyvin rauhallinen hiekkaharju :D)

Kommentoi